Kormányunk egyre súlyosabb bűnökkel vádolt vezetőkkel köt kétséges gazdasági haszonnal kecsegtető, de politikailag bizonyosan kínos megállapodásokat. Most éppen Szudánnal. A déli nyitás jegyében gyümölcsöző és sokat ígérő tárgyalásokat folytatott Magyarország nevében Mikola István külügyi államtitkár és szufáni partnerei. Mezőgazdasági, egészség- és oktatásügyi megállapodásokat írtunk alá, Mikola István kiemelte: "Magyarország nagyra értékeli Szudán stabilitását és azt a szerepet, amelyet az afrikai migrációs hullám megfékezésében játszott, és reméli, hogy ez a jövőben is folytatódni fog. " Mit is kell tudni Szudánról? Az emberi jogi helyzetet világszerte monitorozó Human Rights Watch a következőket írta Szudánról: "A kormányerők 2016-ban civileket öltek meg, nőket és lányokat erőszakolnak meg. Falvak százait pusztították el. 2016 szeptemberében az ENSZ megállapította, hogy az erőszakos cselekmények miatt 190 ezer ember hagyta el otthonát, sokuk közülük a jótékonysági...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Mit kell tudni az ország "afrikai migrációs hullám megfékezésében játszott" szerepéről? Visszaélésekről hallani, deportálásokról lehet olvasni: Szudán 2016 májusában eritreaiak százait zsuppolta vissza hazájukba, egy olyan országba, ahonnan hatalmas tömegek menekülnek."

Szóval gagyiék szerint ott kell megoldani a problémát, ahol az keletkezett! Nos, mi a helyzet a szudáni "demokráciával"?
peterkelemen
Orbánék megkezdik az afrikai népek betelepítését is. Terrorista és bűnöző muszlimokat már betelepítettek hisz bárki vásárolhat a korrupt Orbán által kínált letelepedési kötvényekből. Jutni fog mindenkinek.
42
Népirtó tömeggyilkosokkal, te fideszes állat?
Mit művelsz, baszd meg!?
Tényleg teljesen elment az eszed?
"kurvanyádat" !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.