Vádat emelt az ügyészség Kovács Béla, a Jobbik európai parlamenti képviselője ellen állam elleni és költségvetést károsító, továbbá közbizalom elleni bűncselekmény miatt.

A Központi Nyomozó Főügyészség vezetője közleményében azt írta:

a politikust az Európai Unió intézményei elleni kémkedéssel, valamint jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalással, három rendbeli folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat felhasználásával vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség.

Kovács Béla és három vádlott-társa szabadlábon védekezik.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aki csak kicsit is tájékozott, rögtön észre kell vennie, hogy a kémek, bukás után soha nem maradnak szabadlábon és erre nézve a net bő tartalommal van ellátva.
Ez egyben jelzi is, hogy mekkora "kémkedési ügyről" lehet szó!
Ez egy időzített ügy, húzták halasztották, ami ugyancsak nem jellemző egy kémügyre.
Mint a Budai-Törpe uszkár 1242 "szoci ügyei" melyek egy hangos szellentés szintjéig jutottak a könnyes hírverés ellenére!
Genyóföldön persze nincs lehetetlen, csak "sajátos jogi értelmezés" amint azt a pintérségi intézkedésekből megtudhattuk már számtalanszor.
Eladott Ország
A jobbikos Kovács Béla kémkedési ügyét is véletlenül éppen pont az országgyűlési választások előtt fogják rivaldafénybe állítani, miután több mint három kibaszott évig nyomoztak húzták az időt. Több mint szánalmas, hogy ennyi idő kellett ahhoz, hogy a
fideszes elsikálóbrigád vádemelési javaslattal zárja le a nyomozást, amelyben azzal gyanúsítják a Jobbik EP-képviselőjét, hogy az Európai Unió érdekei ellenében kémkedett Oroszországnak. Ezen a ponton, Paks II és a Fidesz-kormány Putyin elvtárs iránt érzett gyöngéd szerelme árnyékában akár el is röhöghetnénk magunkat. Kínunkban. Mennyire átlátszó, hogy Kovács Béla ügyét a 2014-es választások előtt lebegtették meg, most a választási kampányra időzítik az ember bírósági tárgyalását. Amikor a barnanyelvű különítmény ordítva fog tudósítani az ügyről. Annyira szép, annyira kiszámítható, annyira szánalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.