A Bord Építész Stúdió Kft. nyerte a Nemzeti Korcsolyázó Központ létrehozására kiírt nemzetközi tervpályázatot. Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség, egyben a bíráló bizottság elnöke kedden sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az uniós nemzetközi pályázatra nyolcan adtak be pályaművet, közülük kettő részesült díjazásban, három pedig megvételben. (...) A cikk a Síelők.hu-n folytatódik.

Forrás: sielok.hu
Feltöltő: Síelők.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
menet közben jön meg az étvágy! =))
qxy
Nemzeti??? mi a faszom? Jégpálya. úúútálom. úúútálom.
Szegeden a szocijllizmusban voltak ezek az ujjítási hónapok meg minden. Exportoztam a Pick nél. A gépházban az egyik haver régen repülőgép szerelő volt, de gépész lett . mert öreg lett. Mindegy. Kiagyaltam hogy legyen Szegeden műjég pálya. el mondtam a havernak az ötletem. Ő meg segített hogy a hűtőház kapacitása holt idényben mennyi energia hűtés fűtés, mindegy, meg hól legyen, mi? de nincs pénz rá, és jött az ötlet hogy Szeged besegít . " TÉGLAJEGY" és mindenki veszi és ebből el lehet kezdeni.Na be is adtam. Sajnos nem fogadták el azt mondták ez marhaság. Egy hónap múlva egy főmérnök, be adta és elfogadták neki. Még annyi esze sem volt hogy a terveken lévő Márta István nevet leradírozza. Meg valósult. Reklamáltam, kivertem az ajtót de pártunk és kormányunk válasza az volt. Értse meg István, egy hentesnek nem lehet ennyi esze. Amúgy is ugye a kislánya a cég óvodájába jár ugye? Ugye nem szeretné ha jönne egy levél és abban az állna hogy sajnos nincs hely és ki kell venni a kislányát? Na meg mi el tudjuk az ön életét úgy lehetetleníteni hogy ebben az országban éhen fog halni.Így is tettek. Voltam maszek, jól kerestem, 80 % os adót vetettek ki rám. Igen. igen. Bármit elkezdtem, jól ment, el elvették és ezért szerettem csinálni a rendezvényeket mert ott a sok gecinek beugathattam, le keverhettem egy két főlest és beszólhattam mindenkinek.
kokopelli
Én ismertem Angyalföldön egy csomó "borkorcsolya" fedettpályát az öregem
elbeszéléseiből,amik mindig "tömve" voltak!..tessék mondani az ugyan az...? ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.