Soros György brüsszeli emberei csütörtökön újra Magyarországra támadnak – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Kifejtette:

a spekuláns brüsszeli szövetségesei, karöltve az általa pénzelt szervezetekkel, meghallgatást szerveznek az Európai Parlament belügyi, állampolgárjogi és igazságügyi bizottságában.

Ez a meghallgatás nem más, mint egy újabb politikai nyomásgyakorlási eszköz Magyarország ellen, hetet-havat összehordanak majd azzal a céllal, hogy lejárassák és büntessék hazánkat, mert szembemegy az erőltetett bevándorlással, és nemet mond a Soros-tervre – mondta.

Hidvéghi Balázs hozzátette:

a meghallgatás is mutatja, milyen mértékben áll Brüsszel a Soros-birodalom befolyása alatt.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Drága über-hülyéim! Hát nem volt elég a legfrissebb csúfos konzultációs szopás?
Hát a tavalyi okt. 2.-i?
Vinnyogjatok csak, megérdemlitek a lócicit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Drága über-hülyéim! Hát nem volt elég a legfrissebb csúfos konzultációs szopás?
Hát a tavalyi okt. 2.-i?
Vinnyogjatok csak, megérdemlitek a lócicit!
Pálinkás Pál
Nem hazánk ellen irányul,hanem ellenetek mocskos fideszbagázs!!!
CsipkeRózsa
A Fidesz már előre magyarázkodik, védekezik, mert tudja, hogy bűnös.
Gondolom, Soros még nem tud róla, hogy ő csütörtökön újra támadja Orbánt.
Nessy
Ajaj! Már megint "Nyomják Krahácsot"!
bencemacska
Az előörs már tegnap elhintette a méreg termő magvakat, hátha csütörtökre kikelnek!
"...a csütörtöki, „boszorkányüldözéses” EP-meghallgatáson is fontos érv lehet, hogy ilyen demokratikus felhatalmazása van a kormánynak a magyar emberektől arra, mit képviseljen.

Csütörtökön tartják az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) meghallgatását, amelyen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vesz részt.
A bizottsági meghallgatásról a kormányszóvivő A tanú című filmre utalva úgy fogalmazott: „Ne legyen kétsége senkinek, az ítélet, ahogy szokták mondani, Virág elvtárs, az már készen van, már tudják, mit írnak bele a migráció és a jogállamiság ügyében a Soros-jelentésbe.” "

Haladunk, haladunk..a tarajos kakadu képviseli a magyar belügye, igazságügyet, és az állampolgárokat!
advocat
Ezek a jól képzettek nem akarják visszaadni azt a pénzt (+kamat), amit Soros rájuk költött. Lám egy okos zsidó is hibázhat! És ha valaki tudja, Soros még magyar állampolgár? Mert akkor nyugodtan küldhet bárkinek bármrnnyit.
Köb Jani
A Brüsszeli spekulánsok csütörtökön színre lépnek, ájvékólnak, köpködnek,? mi másra alkalmasak még."Ti Brüsszelben acsarkodó nagy kutyák. Túl magas lovakon szédelgő ostobák!
Ha nem mondta volna még senki előttem. Én partnernek, és nem szolgának szegődtem.
nevemnick
,,Soros György brüsszeli emberei csütörtökön újra Magyarországra támadnak..."

Gebednétek meg és a muterkátok 3.14csáját, itthon meg a fittynesz fő- és al-emberei meg minden nap támadják a nem a hordába tartozó nyolcmillió embert.
cikicakk55
A választásokig ez fog menni. Ha soros budira megy,akkor ott is a következő terveket kovácsolja. Nem tudom ki hogy van vele,de ez a Sorosozás és Migránsozás már a nagyon nyomiknak is kezdi erősen csesztetni az inger küszöbét.Mondjuk nekem az öreg nem ártott,így a Soros terv az én szememben nincs is,de az biztos,hogy már k. unalmas.
csipetke
Ezek képzavarban vannak,nem Magyarországra támadnak,hanem a fideszre.Az meg a kutyát se érdekli,ha be vannak sz@rva,az az ő egyéni szoc,problémájuk...
Lepényleső
Magunkat,ha végre megadnánk,nemde jobb életünk lenne?
bencemacska
@advocat: ma, 15:37
Ismereteim szerint amerikai - magyar kettős állampolgár.
És nem a magyar a felvett állampolgársága, hisz Budapesten született!
wagabund
...Fidesz: Soros brüsszeli emberei csütörtökön újra Magyarországra támadnak"...

remélem a fidesz delegáció zsebében ott van az a lista, amelyen feltüntették Soros elleni ítéleteket, körözéseket, kitiltásokat, valamint pénzügyi "tehetségét", amivel ezreket tett földönfutóvá, hajszolt öngyilkosságba..
...a másik táskában meg a gyarmatosító országok gaztetteit a mai napig bemutató hosszú lista lapul..

mindezt az orruk alá tartani, vagy a kamerák előtt felolvasni...és eljuttatni a gyarmatokra is.
1bitang
Akkor holnap ne menjünk ki az utcára? Hátha valami bajunk esik. Egy támadásnál soha nem lehet tudni ("baráti tűz").
Nessy
@bakcsubakka: ha "támadják", akkor Orbánt és a kormányt támadják! Ök meg, bármennyire is állítják magukról, nem azonosak Magyarországgal!
Én jobban fázom attól, amikor Putyin támogat bennünket. Ha meg már meg is védene, akkor enné meg a fene végleg az egészet.
egyvandor
Csütörtökön a tömeget megelőzve le fogok menni a legközelebbi metró alagútba.
egyvandor
... fojt. Ha tarlós esetleg bevallja hogy a nedves fakockától rozsdás a felújított/új metró akkor esetleg meggondolom magam.
karma1
Mi tortent? Ki zavart embereket tomeges ongyilkossagba? Honnan van kitiltva Gyuri bacsi? Mert en csak olyan "cikkeket" talaltam a neten, amit a 888 juttatott a koztudatba,...
Es nana', hogy jo par orszagbol kitiltottak ot,... Valoban, minden olyan orszagbol, ahol diktatura van, a hozzatartozo diktatorral az elen, az termeszetes, hogy ok nem akarjak a demokratikus kormanyzast bevezetni az orszagukban, hat persze, hogy ok minden aron ki fogjak uldozni Sorost az orszagukbol. Hat igy teszunk mi is! az oroszok is, es akiket a V4-ek kozul sikerult feltuzelni (Lengyelorszag)...
Egy nagy bune van Gyuri bacsinak - de az megbocsajthatatlan: - ezeknek a f@szoknak akart demokratikus elveket a fejukbe csopogtetni, amikor diakok voltak, es ez lett belole: fide$$
Igaz, mindenki tevedhet eleteben - nade ekkorat?...:o((((
RonaGyuri
Érdekes feledékenység

Bár ismervén a portált tudatos kihagyás

A derék Magyar Hírlap „Hidvéghi Balázs: Soros brüsszeli emberei újra Magyarországot támadják” címmel rittyentett vezércikket, amiben „Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóját” idézik.
Többek között beszámolnak arról is, hogy: „a testület ülésére olyan külső szervezetek hívtak meg Magyarország ellen tanúskodni, mint a Helsinki Bizottság, a Mérték médiaelemző műhely. Közös bennük, hogy Soros György biztosítja számukra a pénzügyi hátteret és rendszeresen bevetik őket Magyarország ellen”.
A dolog pikantériája, hogy szerintük „Magyarországot képviselő Szijjártó Péter ” egyedül áll a vérzivatarban. Amivel azért akad némi gond, mert ismerte a tény, hogy „Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mellett a kormányt támogató Alapjogkért Központ igazgatója is ott lesz”!
Na és persze arról sem értekezik, hogy számukra ki biztosítja a pénzügyi hátteret és kik ellen vetik be őket! =))
Jozefina
Ezek az EU-s meghallgatások már kezdenek veszíteni a jelentőségükből. Igazából semmi következménye nincs. Arra jó, hogy itthon a fidesz-kednp telekürtölje az újabb "támadásról" az országot és kész. Az EU.nak kéne kicsit csipkednie magát!!!???
kukac50
Hidvéghi Balázs csak védi magát az igazát Soros Tőletek hazugoktól! Nem támadás! Gondolkozz ha tudsz!
magyarbakancs
Ez a beszéd mintha 35-45-55 -65-75 éve már elhangzott ezek a dumák. Csak akkor mást mondtak azt,hogy Imperialisták.
Minden diktatúra listázik meg határozza az ö ellenségüket.
Van még ki ezt a hülyeséget beszopja?
Van sajnos.
szép új világ
Kár, hogy Hídvéghi nem tette hozzá a mondandója végén, hogy a föld lapos! Ez emelt volna a tényszerű tájékoztató színvonalán. Meg egyébként is a hülyék és az agymosottak között most ez a trendi.
Köb Jani
@RonaGyuri: Az ország védelmét természetesen az ország adófizetői fizetik de ez nem támadási célt szolgál... mint a soros csicska, így lehet, hogy el kéne gondolkozni a hasonló,vagy nem hasonló cselekedeten mint támadás, és védelem közti különbségen.
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 07:20
Ismereteim szerint ilyen meghallgatáson a kormányszóvivő szokott jelen lenni. (Tegnap mondták nekem is!) Kovács Z. már ott is van napok óta.
Az EU megtisztelve érezheti magát, hogy a tarajos kakadu is megjelenik!!!
csipetke
Na mi van emberek?Nemsoká vége a csütörtöknek,oszt támadás meg nem vót? :)
bence
Akik Magyarországra támadnak , azok TI vagytok !!!
evacica
Hiába a hülyeség határtalan, s ez főleg igaz erre a kormányra! Rájuk a korlátoltság tört.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.