A Fidesz szerint a szocialisták hiteltelenek nyugdíj témakörben, mert kormányzásuk idején elvettek egyhavi juttatást. A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Korózs Lajos MSZP-s képviselő sajtótájékoztatóján bejelentette: az MSZP benyújtotta a 13. havi nyugdíjról szóló törvényjavaslatát az Országgyűlésnek. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A 13. havi nyugdíjat az MSZP kezdte el adni, s csak ő adta!! Nyomós indokkal függesztette fel annak folyósítását 2009-ben. A 2010-es választásokkor a Fidesz nem 13. hanem 14. havi nyugdíjat is beígért a választási kampányában...Azóta sincs még 13. havi sem!!! Na akkor ki hazudik???:((((((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Aha! A narancsos pondrók - jól ismerve az ország gyenkuska költségvetési helyzetét - javasoltak egy 14. havit is!
Mi van a hiteltelenséggel - narancsférgek?

Amúgy a tetű horda nem szavazta meg a 13. havit sem!

"A Fidesz azért nem szavazta meg a 13. havi nyugdíjat, mert az MSZP köcsög
2017. május 23. 17:03
Elnézést kérek a kocsmai stílusért, de lefagytam, amikor elolvastam a Fidesz indoklását arról, hogy miért nem szavazta meg ma az Országgyűlés népjóléti bizottságában a 13. havi nyugdíj bevezetését. Azt hittem, már minden aljasságot láttam a nagyobbik kormánypárttól, és nem tudnak már meglepni, de tévedtem.
Az elmúlt napok heves vitájában - ami az MSZP és a Fidesz között kialakult a 13. havi nyugdíj újbóli bevezetését illetően - felkerült az internetre egy olyan fideszes szórólap, amelyet még egy korábbi választási kampányban juttattak el minden postaládába. Ezen a kiadványon az állt, hogy a Fidesz nemcsak megőrzi a 13. havi nyugdíjat, de be fogja vezetni a 14. havit is.

sztarklikk.hu/kozelet/a-fidesz-azert-nem-szavazta-meg-a-13-havi-nyugdijat-mert-az-mszp-kocsog/324426/

Mi van tetvek - amnézia?
quadrocopter
Azannyát, ez a rohadt net egyszerűen nem képes felejteni!

Orbán 14. havi nyugdíjat is ígér - Origo
www.origo.hu/itthon/20060120orban.html
2006. jan. 20. - Orbán Viktor szerint a 14. havi nyugdíj is lehetővé válhat a Fidesz járulékcsökkentési programja révén. A Fidesz elnöke erről Egerben beszélt, a városi sportcsarnokban tartott nagygyűlésen, pénteken. Az MSZP szóvivője szerint a Fidesz elnöke gúnyt űz a nyugdíjasokból, akarat nélküli...
tudode
Olyan "pofátlant" (bocs.) követett el ez a MESSZIRŐL JÖTT. se focisták, se JOG-ÁSZOK csúfja, de a miniszterelnöki intézményt a sárgaföldig "lejárató", "tisztességét" fokozatos elvesztő a nyugdíjasok, és a bérből-, és fizetésből élők ellen, külföldön dicsekedve, hogy ő a JANI az általa ELFOGLALT ORSZÁGBAN, ami NETTÓ SZÉLHÁMOSSÁG, mindenféle "konzultáció", hazai bejelentés nélkül:
.
------Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
Azon túl, hogy hat év alatt LENYÚLT MINDENT a sajátjait "TÖRVÉNYESÍTETTEN" gazdaggá téve, a NYOLCADIK ÉVÉBEN morzsákat szór "csupán" a 2018 MEGNYERÉSE CÉLJÁBÓL!
.
Az országnak "meddig kell szagolnia" ezt a MÁKVIRÁGOT, v BÜDÖS VIRÁGOT, v rothadó narancsot, hogy teheti be a lábát az Országházba, megszentségtelenítve szélhámosságaival annak levegőjét, NYOMORBA DÖNTVE A FÉL ORSZÁGOT???.
tudode
Folyt.
.
.
Most jöttem rá, hogy ez a HATALOM, ÉS PÉNZÉHES Párizsból üzent az 2011. május 29-én az OECD 50. évfordulóján.
.
Részlet:
.
""""Párizs, Budapest – Orbán Viktor Magyarország újjászervezéseként értékelte, hogy az embereket meg kell győzni arról, hogy mondjanak le egyhavi nyugdíjukról, fizetésükről. Bárhogy is erőltetjük az emlékezetünket, erről sem a választási programban, sem azóta nem esett szó. A magyar miniszterelnök a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) megalakulásának 50. évfordulóján rendezett párizsi ünnepségen ismét külföldről üzent a hazai választóknak.
Magyarországon nem reformok végrehajtása, hanem az ország újjászervezése történik, s az embereket a kormány nem arról próbálja meggyőzni, hogy egyes intézkedéseket vagy döntéseket támogassanak, hanem arról, hogy át kell szerveznünk az egész országot – mondta szerdán Orbán Viktor a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) megalakulásának 50. évfordulóján rendezett ünnepségen Párizsban.""" (...)
.
Tegye fel a kezét, AKI TUDTA, hogy ÚJJÁSZERVEZI amúgy felcsúti löki, böki módján az ORSZÁGOT!!!
.
Levakarhatatlan ,kecskére káposztát BÍZOTT AZ ORSZÁG!!!
Nessy
Tessen mondani. hol az ígért 14. havi nyugdíj? Aztán ki szüntette meg a svájci indexálást? Ki számol irreális inflációs rátával? Ki nehezítette, de nehezíti most is egyes területeken a nyugdíj melletti foglalkoztatást? Ki találta ki, hogy vagy nyugdíj, vagy munka? Erre a havi átlag nyugdíj 10%-t kitevő "prémiumra " olyan büszkék, aminek a törvényi alapját nem is ők teremtették meg? Büszkék az Erzsébet utalványra, amin nem keveset kaszálnak a haveri cégek!
Hogy is állunk a hitelességgel uraim?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.