Migránsok, Brüsszel, Soros, "megvédjük" - a mesterséges harckészültség a szélsőjobb felemelkedésének is megágyaz. Október 23 – nemzeti ünnep Magyarországon: az 56-os forradalom évfordulója. Egy újabb alkalom volt ez a nap a miniszterelnöknek, hogy támadást intézzen azok ellen, akik – szerinte – az európai társadalom elpusztítását tervezik. - A globalizmus erői feszegetik az ajtónkat, és azon dolgoznak, hogy magyarok helyett „homo brüsszelicusszá” gyúrjanak bennünket. Most a globalizáció farvizén pénzügyi birodalmak emelkedtek fel. Ez a pénzügyi spekuláns birodalom foglyul ejtette Brüsszelt és jó néhány tagállamát is. Ez a birodalom hozta nyakunkra az újabb kori népvándorlást is, a migránsok millióit és az új bevándorlók invázióját. Ők dolgozták ki azt a tervet, amellyel Európát kevert földrésszé akarják alakítani. Már csak mi állunk ellen – közölte Orbán Viktor. A tömegből azonban kihallatszottak az Orbán-ellenes hangok is. - Egyre durvul a helyzet. Egy kis ellenzéki...

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A szélsőjobbot ma már a fideSS képviseli vezérükkel a felcsúti törpével. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!
quadrocopter
Nem érdekes, hogy a feltshootjay debil mit majrézik, az a lényeg, hogy Brüsszel ébredezik és ha rendesen felébredt, akkor talán elkenni ennek a nagyon marha, izgága, arrogáns törpe kekecnek a száját!
Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrt(át)ok. Nem kicsit, nagyon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.