Mészáros Lőrinc így szarvaskolbászozik a nejével. – Anya! Gyere! – kiáltja polgármester úr a nappaliból. – Mindjárt! – Hol vagy már? Gyere már! – Mondom mindjárt, még vágok egy kis disznósajtot. – Nem kell disznósajt, elég lesz a kolbász. Gyere már, fontos! – Itt vagyok, ne sürgess már állandóan, mi az? – Odanézz, anya, a gyerekek milyen jó kis műsort csináltak. – Mi ez? – Izé, Heti Terror! – Az mi? – Ilyen terroros műsor. Nézd a díszletet, gépfegyveres migráns, meg égő Amerika, jó lett, nem? – De, nagyon jó! – Adjál egy kis szarvaskolbászt! – Tessék, apa! – Jó tévé ez, na! Paprikát is adjál. Ugye, jó tévé lett? – Nagyon jó tévé. – Jobboldali tévé. – Igen. Ki ez a két pasas? – Ezek Magyarország legbiztonságosabb népszerűpolitikaszakértői. Most mondta a kislány. – Micsodák? – Na, mi az isten, lassabban mondom, Magyarország legnépszerűbb biztonságpolitikai szakértői. – És akkor ez minden héten lesz, mint régen a kékfény?

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A beszelgetes akar igy is megeshetett volna...:o)))
Ertelmi szinvonal tokeletesen abrazolva...:o)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
A beszelgetes akar igy is megeshetett volna...:o)))
Ertelmi szinvonal tokeletesen abrazolva...:o)))
division
A 24.hu sosem okoz csalódást a rajongóinak:-)
karma1
@division: Nem vagyok a rajongoja a 24.hu-nak, de valakinek muszaj humorosnak is lennie...:o)))
division
@karma1: Nem is rád céloztam kizárólag, ezért nem is nyomtam rá a válasz gombra:-) Abban azért egyet kell értsek hogy Mészáros nem az eszével lett milliárdos, a Fidesz sötét embere. Mennyi ilyen volt már és még lesz is, rossz belegondolni.
karma1
@division: Talan nem kene hagyni, hogy lehessen. Sem o, sem mas, uj stroman...:o(((
division
@karma1: Lehetetlen kívánsz, mégis csak pártokról van szó:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.