Indoklás nélkül leváltotta Polt Péter a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség vezetőjét. Indoklás nélkül leváltotta Polt Péter a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség vezetőjét. A döntés az Ügyészségi Közlönyben jelent meg. Ihász Sándor már csak beosztott ügyészként dolgozik, a leváltásáról többet nem közöltek. A Zoom.hu szerint Ihásznak több jogi, jogértelmezési vitája volt a Legfőbb Ügyészség szakfőosztályaival. A portál szerint menesztésének politikai okai is lehetnek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A mór esete az új állampárttal

Ha gyenge az emlékezeted akár vállrándítás is lehetne

A hír maga elsőre akár van ilyen kategóriájú is lehetne, de ha jól belegondolunk???
A derék zoom.hu számol be róla, hogy „indoklás nélkül leváltotta Polt Péter a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség vezetőjét.”. A Ügyészségi Közlönyben megjelent döntés szerint: „Ihász Sándor már csak beosztott ügyészként dolgozik”.
A dolog több mint elgondolkodtató:
Kedve attól, hogy – lévén Ihász az unortodox ügyészi mentalitás egyik szülőatyja – „a mór megtette a kötelességét, a mór mehet”, egészen odáig, hogy „a patkányok megkezdték a menekülést a süllyedő hajóról”! =))
bakegya
Az újrateleptés,ölepítéssel is együtt jár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.