A Politico közéleti és politikai hírportál az előző évekhez hasonlóan idén is elkészítette azt a listát, amelyen 28 olyan személy szerepel, akik a lap szerint 2018-ban a legmeghatározóbb szerepet fogják betölteni Európában.

A listát a német liberális politikus, Christian Lindner vezeti, a 19. helyen pedig Simicska Lajos áll.

Politico: Simicska nagyot dobhat 2018-ban

A Politico szerint Magyarországon kívül alig ismerik Simicska Lajos nevét – ez minden bizonnyal igaz is –, a listán való szereplését azonban azzal indokolják, hogy az üzletember és Orbán Viktor miniszterelnök kapcsolatában bekövetkezett drasztikus változás a 2018-as választások után döntő szereppel bírhat.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Múltkor az interjóban szemrebbenés nélkül kimondta, hogy mikor még kkoperált a gecivel már akkor a diktetúrát tervezte...ennek önmagában elégnek kéne lennie a teljes felháborodásra bazdmeg..ráadásul a fidesz intézkedései teljesen alátámasztják ezt...épp msot csinálják ki a jobbikot...és ha velük sikerül akkor bárkivel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Ennyi erővel le is teheti a lopások történetének szervezését.
simmering73
Simicska kitálal, Simicska nagyot dobhat, majd ha Simicska kinyitja a száját... stb. Ezek mind olyan népmesei motívumok. A balga nép gyermeki együgyűséggel várja Orbán kivégzését. De közben ne felejtsük el a többi népi bölcsességet se: madarat tolláról, embert barátjáról, holló (g...) a hollónak (g...nek) nem vájja ki a szemét... stb.
Aki Én
Simicska segedelmével bebetonozták a fideszt, majd hosszú hitegetések után kiderül, hogy nem leleplez, hanem lefúj. Vagyis a választások után ő lesz a plakátfújó kommandó vezetője, akik bosszúból a fideszes plakátokat festik le. De csakis a választások után.
Aztán még az is előfordulhat, hogy jól meglep mindenkit.
karma1
@simmering73: A helyzetleirasod nagyon pontos, de azert en is hozzatennek egy mondast, ami egy despota uralkodotol szarmazik (most nem jut eszembe, hogy kitol)
"En tettelek naggya, es en is verlek le a tronrol"...
Szoval valoban Simics bune az, hogy a fidesz kinotte magat, mint Szaros Pisti a csizmajabol, de ugyano" tudja le is taszitani a tronjarol a csuti torpet, akinek mar teljesen elvette az eszet a hatalom, a lopas, a szerzes,...Nem veletlenul valasztotta Simics utan a felbites agyu lorincbaratot, mert gondolom megfogadta, hogy megegyszer okos emberrel nem kezd, hanem csak olyannal kezd, aki tole fugg, es nem olyannal uzletel, mint Simics, aki iranyitotta az egesz fideszt, szepen a hatterbol.
En meg el tudom kepzelni, hogy lesz meg oriasi bukta es csodalkozas, de nem a valasztasok utan, hanem elott.
De ez csak a maganvelemenyem...:o))
Csizmás Kond
ilyen ez a világ, azok dobogtatnak aki valahonnan kiesnek.
Addig amíg az ilyenolyan bukott vagy kirostált egyének között kell válogatni jóra nem fordul semmi.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ja.. Látod, még ezt a bukott orbánt is újra megválasztották.
De ezeket a bölcseleteket miért nem akkor szórtad, mikor még a Simicska kapta éveken keresztül a napi!!! 1,5 milliárdnyi közpénzes megbízást? (2013: 430 milliárd!!!)
Hellcat
Múltkor az interjóban szemrebbenés nélkül kimondta, hogy mikor még kkoperált a gecivel már akkor a diktetúrát tervezte...ennek önmagában elégnek kéne lennie a teljes felháborodásra bazdmeg..ráadásul a fidesz intézkedései teljesen alátámasztják ezt...épp msot csinálják ki a jobbikot...és ha velük sikerül akkor bárkivel.
Desischado
Tehetne már valamit, ideje lenne, kiborítani a bilit. Mire vár még?
yazo64
Ha borítana, mehetne próbafekvésre a temetőbe...
karma1
@yazo64: Van egy olyan erzesem, hogy Simics AKARJA latni, hogy hogy dol meg orban es az egesz takolmanya, mint epulet...:o)))) Gondolom, tud vigyazni o a hatara. Legfeljebb mellek utakon nem visz letrat a kocsija tetejen,.,...
kukac50
Ráér február végén előhozakodni azzal amit tud! Nagy legyen a nyilvánosság!
vadnarancs
Kertésznek fentre: Nem szégyelled magad te szarosszájú? Te és a szarházi fajtád hamarosan a múlté lesztek, egy rohadt zsákutca vagytok az evolúció során, egy tévedése a természetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.