Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) először tart meghallgatást az uniós alapszerződés nevezetes 7-es cikkelye alapján, és ha leendő jelentése nyomán az Európai Parlament plénuma úgy találja, cselekvésre fogja kérni az Európai Tanácsot , azaz a tagállamok kormányait képviselő testületet. Ott csak egyhangúan dönthetnek szankciókról, például a szavazati jog megvonása, a magyar kormány számíthat arra, hogy Lengyelország nem szavaz ellene.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Nos tennie itt a magyaroknak kellene, kellett volna. De csend volt mikor lenyulták a magánnyugdíjat- brüsszeli jóváhagyással, csend volt mikor a dolgozók jogait leszarták, csend volt mindig. Kivéve a net es tüntetédt. A höbbi egy zenés majális. Mi nem teszünk semmit.
Orbánt meg nem érdekli Brüsszel
Megvárták , hogy teljesen hülyét csinál belőlük. Mire ezt is ledarálják, már nem leszünk az euba!
magyarbakancs
"A magyar jogállamiság és demokrácia van terítéken Brüsszelben"
ami nincs csak látszatként néha fel ,fel bukkan valahol.
Csizmás Kond
...mert ugye ha a zunió megőrizte volna eredeti céljait, vagyis a gazdasági együttműködésen alapuló egyesülést és nem harácsoló, spekuláns, kupec pénzhajhászokat rak oda politizálni akkor ma nem volna ilyen fonák probléma.
peterkelemen
Az már régen nincsen. Orbánék szétverték mindkettőt. Az Uniónak lépnie kell. Ha nem lép, akkor ők Orbán cinkostársaivá züllenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.