A felhígulás veszélye, szemben az Orbán kormány tényleges politikájával, nem tűnik meggyőző érvnek a Jobbik elutasítása mellett. Vélemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagy kár, hogy hasonló elveket elfelejtett megtanítani a kis kedvenceinek! =))
Eladott Ország
nepszava.us/zsebesi-zsolt-a-xxi-szazad-legegyugyubb-meseje/
Egykor a rendszerváltás volt a jelszó. Ez módosult a választási győzelemre. Valójában az igazi cél mandátumok és a velük járó anyagiak megszerzése. Vona Gábor a Jobbik elnöke végre kimondta, amit mindenki tudott: pártja mindenre kész a hatalomért és 2018-ban lehetőséget lát valamilyen népfront jellegű összefogásban a kormányzás közelébe kerülni. Egyelőre a magyar demokratikus ellenzék egy része húzza a száját, néhányan ennél konkrétabbak és kikosarazzák a „cuki” vagy „ciki” Gábort. Némileg csökkenti döntésük jelentőségét, hogy nem csak a kis magyar neonácikkal, de senki mással sem akarnak együttműködni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.