Az Európai Bírósághoz fordult csütörtökön az Európai Bizottság, a harmadik szakaszba léptetve ezzel egyszerre a civil törvény, a felsőoktatási jogszabály-módosítás, illetve a menekültkvóták elutasítása miatt Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárásokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lázár:"Ránk fogják kényszeríteni a nálunk regisztrált migránsok visszafogadást és a
belépés megkönnyítését. Ez áthidalhatatlan koniktus, de alá fogjuk vetni magunkat a bírósági döntésnek”. Tehát drága véreim, ennyi értelme volt/van a nemzeti inzultációnak, az örökkévalóságnak tűnő, lassan két éve gerjesztett Brüsszel- és Európa-ellenes uszításnak, az érvénytelen kvótanépszavazási hisztériának, Rezsiszilárd vagdalkozásainak, és úgy általában az összes fideszes kommunikátor mind meghalunk-jellegű hörgésének. A szuverenitási, függetlenségi szándéknyilatkozatok ellenére feladják a harcot. Valahol jogos igény mutatkozna arra, hogy a Fidesz elkötelezett szavazói felelősségre vonják szeretett választottaikat. Hogy akkor mégis mi végre volt a csetepaté és a felhajtás? Addig is figyeljük meg, miként fog lassan megjelenni a kormánykommunikációban az alávetjük magunkat vonulat.
Eladott Ország
Ha ugrik a menekülteknek a 27 tagállamban való szétosztása, ahogyan ezt Kaczynski és Orbán kérik, ennek következményeit elsőként ők fogják elszenvedni – mondta a Enrico Letta volt olasz kormányfő a La Repubblica című olasz napilapnak. A balközép olasz politikus, a párizsi Ecole d’Affaires Internationales (PSIA) dékánja a Jaroslaw Kaczynski volt lengyel kormányfő és a magyar miniszterelnök által meghirdetett ellenforradalomról nyilatkozva úgy fogalmazott, Európa gyengén reagált a menekültek kvóták szerinti betelepítését ellenző országokra: ha egyes tagállamok EU-s forrásokban részesülnek, nem vonhatják meg szolidaritásukat, amikor Európa súlyos migrációs válságot él át. Hangsúlyozta, hogy ha a budapesti kormány a népszavazás vonalát folytatja, legitim, hogy az EU minden lehetséges eszközt felhasználjon a szabályok betartására: világosnak kell lennie, hogy nem létezik a la carte Európa, amelyből úgy lehet elvenni, hogy nem adunk semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.