Török Gábor politikai elemző azt mondja, most nagyobb az átszavazási hajlandóság az ellenzéki táboron belül. Mráz Ágoston Sámuel pedig nem tartja kizártnak, hogy az MSZP sírkövére 2018 lesz ráírva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azt szokta nézni valaki, hogy e két jósnak milyen arányban jönnek be a jóslatai?
Eladott Ország
Mráz Ágoston Sámuel féle szervilis fideszes seggnyalók, azt akarjátok lenyomni a torkunkon, hogy ez örökké így lesz, mert így kell lennie. A kormányfelszopó, magukat tudományosnak nevező műhelyek is mossák az agyvelőnket. Csak hogy világos legyen: ez is közpénzből történik. Nem kell Mráz Ágoston Sámuel ,Hugó Töhötöm, vagy a Századvégbél konyhaasztal mellett készült közvéleménykutatásait szidni: évek óta ezt mutatják a statisztikák, függetlenül attól, hogy ki készíti őket kinek a megrendelésére. Ezeket a statisztikákat manipulálni sem kell, hogy világos legyen: ahol nincs ellenpontja a trágyának, ott a trágya marad a felszínen.
Eladott Ország
A nemzeti kormány előretolt tányérnyalóinak pszichedelikus-szürreális agymenésitt
hallgatjuk nap mint nap, köztük a Mráz nevű, szervilis kormányfelszopót.
Újabb brutális kórrajz ez a nemzeti kormány szellemi holdudvarának erkölcsi színvonaláról.
Arról, hogy milyen minőségű emberek alkotják a Fidesz intellektuális holdudvarát és
propagandagépezetét; hogy kik is tulajdonképpen ezek az örökös ellenzékiség képzelt
betegségében szenvedő, démonokkal viaskodó, közpénzből élősködő, vernyákoló gazemberek, akik felesküdtek arra, hogy minden idők leggyalázatosabb kormányát tűzön és vizen át védelmezik, szolgálják, nyalják és falják. És arról, hogy miért tart ott ez az ország, ahol az ilyen kaliberű egyének a köz hűtlenül kezelt tulajdonából kistafírozva hülyítik a náluk is hülyébbeket.
Mrázzal ellentétben a sírkőre az alábbi felirat lesz, 2018-ban:
scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20914671_1906109769642106_3528122576906419704_n.png?oh=7d49c59998c7d09d051fa4cd52563fdd&oe=5ACAD261

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.