Folyamatosan megy a szöveg az ellenzéki összefogásról. Steril, teljesen steril a duma. Tulajdonképpen az egész törpék harca. Mindaddig ameddig nem tud Folyamatosan megy a szöveg az ellenzéki összefogásról. Steril, teljesen steril a duma. Tulajdonképpen az egész törpék harca. Mindaddig ameddig nem tud valamelyik ellenzéki párt legalább pariba kerülni a Fidesszel a népszerűségi listákon, addig bármilyen álom az összefogásról, inkább rémálomra hajaz. Ami most zajlik, az tulajdonképpen törpék (értsd: törpepártok) iszapbirkózása annak eldöntésére, hogy melyik a nagyobb törpe, s nem akarják tudomásul venni, hogy az óriási törpe is csak törpe, semmi más. Törpe nem ülhet trónra, akármennyire is akarná ezt képzeletbeli törpeségében.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Naponta kezelik Orbánt, mert röhögőgörcsöt kapott.
karma1
Nem rossz iras, es Fazekas vallalja is a cikkert a nevet - dicseretes dolog (mar egyre kevesebben teszik ezt).

Ha valakitol beszarik orban, es meg almaban is felnyog, az Gyurcsany Ferenc.
Fazekas egyedul abba a hibaba esik bele, mint mindenki: kizarolagosan fideszes statisztikusok altal megallapitott anti-nepszeruseget emleget Gyurcsany eseteben, ami a valosagban sehol sincs.
Barkivel beszeltem szemelyesen, amikor otthon voltam, es barkivel chat-elek azota is a neten, mindenki Gyurcsanyban latja az egyeduli megoldast. Pedig amikor otthon voltam, talalkoztam olyanokkal is - veletlenul, nem az en ismeretsegi koromhoz tartozo emberekkel - akiknek nem lenne muszaj ot kedvelni, sot.
Es erdekes modon mindenki azt emlegette fo indokkent, hogy elsosorban azert kellene Gyurcsanyt inditani, mert tole fel a legjobban orban. Meg is probalja mindenkeppen le-karaktergyilkolni, meghurcolni, - lasd legutoljara Dobrev Klaran keresztul is -, es NEM SIKERUL NEKI FOGAST TALALNIA Fleton!
En mar csak azert is javasolnam ot, mert akkor orban kenytelen lenne minden erejevel csak ora koncentralni, mikozben hibazna, es igy konnyebben valna sebezhetove.
Aki ma politizalni akar es TUDNA is, annak mar a multban is kellett politizalnia, barmennyire is nem tetszik ez a mostansag feltorekvo urigyerekekbol allo Momentumnak, vagy az ifju titanillakbol allo lmp-nek, mert ok meg az ujdonsagukkal, tapasztalatlansagukkal riasztjak el a normalis valasztokat,. (Mert ha megdontik orbant, hogy fogjak eltakaritani utana ezt a sok mocskot? Van akkora ralatasuk, eszkozuk, tekintelyuk? Mert mar regen nemcsak Magyarorszag belso eleterol van szo, hanem egy olyan romokban levo kulugyrol is, amit az alapoktol kell ujra epiteni. Hol lesz a momentumnak, lmp-nek olyan otthon es kulfoldon is egyforman elismert es tisztelt politikusa, akinek el fogjak hinni, hogy Magyarorszagon megszunt az illiberalizmus, es hogy orbant lekapcsoltak a kozeletbol?)
Sok kerdes van, amit nem lehet figyelmen kivul hagyni.
karma1
@quadrocopter: Remelem, a tetanusztol... (Ezt hivjak "neveto halalnak" ugyanis) En elfogadnam azt is...
karma1
Fazekas azt is boncolgatja a cikkeben, hogy tobbet kene a szavazokra bizni,... Hat ebben egy kicsit teved: hogyan lehetne azokra a "szavazokra" (inkabb "nem" szavazokra) bizni a valasztast mindenfele korrdinacio nelkul, akik eletbevago dolgok miatt sem emelik fel a segguket a fotelbol, legalabb a szavazas napjan?
Tul nagy - 42 % - a bizonytalanok, a nem szavazok aranya.
Ilyen szazalekpontnal ezekre egyaltalan nem lehet szamitani, sajnos. Valamelyik partnak - nem a fidesznek! - kellene ezt az aranyt elmozditania az ellenzek iranyaba, az elkovetkezendo 3-4 honapban, kulonben marad orban.
quadrocopter
@karma1: Az ellenzéki töketlenségtől. Ez már nem is röhejes, hanem egyenesen siralmas.Úgy tűnk, csak azért küzdetgetgetgetnek hogy bejussanak a parlamenti melegre, elüldögéljenek a Nagy Pénzért!
A Genyó meg lassan nyíltan bevezeti a kijárási tilalmat!
karma1
@quadrocopter: Azt meg nem meri, mert azt erosen meg kene magyaraznia az Unionak...:o)
quadrocopter
Várd csak ki, amilyen mocskos hatósági trükkel nekiment nyíltan a Jobbiknak, a kijárási sem várat sokat magára egy ilyen generált "terrorhelyzetben"!
karma1
@quadrocopter: Ezert beszelt "forro oszrol", de mar olyan gyava volt, hogy nem merte meglepni ezt a provokaciot, mert a TEK olyan bena, hogy ebbe is belebukott volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.