Sajtóhírek szerint nemcsak a jogosítvány nélkül, bőven a megengedett sebességhatáron felül száguldó M Richárdot, hanem a Citroen sofőrjét is gyanúsítottként kezeli a rendőrség a két halálos áldozattal járó balesetben.

Nemcsak a megengedettnél jóval gyorsabban és jogosítvány nélkül száguldozó M. Richárdot gyanúsítja a májusi Dózsa György úti, két halálos áldozatot követelő balesettel kapcsolatban a rendőrség, már van egy másik gyanúsított is. 

Két gyanúsítottja van már a Dózsa György úti halálos balesetnek

Fotó: police.hu

Mint ismert, egy Citroen karambolozott egy Mercedes kabrióval, az ütközés ereje pedig akkora volt, hogy a Citroen a trolibusz-megállóban landolt, többeket megsebesítve. Egy 25 éves férfi, a Citroen utasa a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházba szállítást követően halt meg.

A Mercedest M. Richárd vezette, aki az éjszakai életben eléggé ismert, bő tíz éve a kecskeméti maffiaperben ötödrangú vádlottként kezelték, börtönben is ült. A baleset idején eltiltás hatálya alatt, vagyis jogosítvány nélkül vezetett.

Az Inforádió a pestisracok.hu-ra hivatkozva arról ír, hogy a halálos közúti baleset okozása miatt nemcsak M. Richárdot, hanem a Citroent vezető férfit is gyanúsítottként kezeli a rendőrség, ugyanis a balesetről készült szakvélemény szerint szabálytalanul kanyarodott be az autós.

(Címlapi kép: police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Egyértelműen a Citroen vezetője a hibás. Ez nem lehet kérdés. További súlyosbító tényező, hogy a Citroen vezetője józan volt, nem fogyasztott drogot és nem csak a jogosítványa nem volt bevonva, de még a vezetéstől sem volt eltiltva.
Yoda69
A Mercedes vezetoje fideSSes kubatov verolegeny. Ergo ot nem lehet elitelni, igy marad a Citroen soforje. Vagy azok akik a trolibusz megalloban varakoztak.
Ez a fideSSes "jogallam". Zavarjuk el oket jovore!!!
szaboria1
@lusta: @Yoda69: Nem védem a Mercist de mint volt vizsgabíztos már akkor meg irtam a Citroen vezetője szabálytalanul kanyarodott. A mrcis meg túl gyorsan hajtott. Akkor még nem túdtuk ki vezette a Mecit.
justhpeter
Azért a balesetet ne fideSS-alapon ítéljük meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.