Az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi mai meghallgatásán a magyar kormányt képviselő külügyminiszter egyetlen lényegi kérdésre sem volt hajlandó érdemben válaszolni az Európai Unió alapértékeinek megsértése kapcsán. Szijjártó Péter csak a kormánypropaganda unalomig ismert Soros Györgyöt és az Európai Uniót hibáztató szólamait ismételgette, ahelyett, hogy válaszolt volta a civil szervezetek elleni támadásokat, a sajtószabadság korlátozását, az emberi jogok és jogállam csorbítását érintő kritikákra. Nem véletlen, hogy a fideszeseken kívül csak a szélsőjobboldali képviselőktől kapott támogatást a magyar kormány álláspontja. A Demokratikus Koalíció úgy ítéli meg, hogy a magyar kormánynak ismét sikerült lejáratnia Magyarországot. Sajnálattal láttuk, hogy a magyar kormány szégyenletes és szánalmas kommunikációja még jobban elszigetelte hazánkat Európában. Semmi sem mutatja jobban a magyar kormány viszonyát a demokráciához, hogy Szijjártó folyamatosan úgy...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Hiába ez a fizessmaffia' hozzáállása mindenhez!
- a xargyártó csak lejáratja Magyarországot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Vastagon sz@rnak az ország dolgaira a gecik. Teletömik a zsebeiket, a népet eltapossák, a pénzt eltapsolják.
peterkelemen
Ja igen azért támogatja továbbra is az Unió Orbán diktatúráját, mert kurvára leégett. Hagyjuk már! Az Unió Orbánnal együtt elmegy a picsába hisz már régen fel kellett volna függeszteni a pénzeket. Miféle intézmény az amelyik egy kibaszott diktatúrát támogat folyamatosan.
iluminati
Pedig csak az unio segítségével lehetne leváltani...mert a bírka ellenzék... tépi egymást mint az ovisok... ki szereti a civakodó pártokat ? a nyáj meg nem mer lépni mert félti a garasokat ami még megmaradt... majd a nyomor az éhség és a kihatja az útcára őket...csak az a gond minndég dobnak eléjük csontot és maradékot... amit máshol el is vesznek...
JAJMÁR
Az a felszólaló főleg, amelyik szèpen levezette, hogy mindent a magyar vàlasztók felhatalmazàsàval ès egyetèrtèsèvel tesznek. MINDENT!
Desischado
Megérdemeljük, mert hagyjuk a hatalomban dőzsölni ezt a mocsok bandát!
peterkelemen
Az Unióban tevékenykedő korrupt geciket Orbánékkal együtt a börtönbe kell küldeni, mert sajnos ott is elszaporodtak a korrupt gecik ezért van még életben Orbán és bűnbandája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.