Az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi mai meghallgatásán a magyar kormányt képviselő külügyminiszter egyetlen lényegi kérdésre sem volt hajlandó érdemben válaszolni az Európai Unió alapértékeinek megsértése kapcsán. Szijjártó Péter csak a kormánypropaganda unalomig ismert Soros Györgyöt és az Európai Uniót hibáztató szólamait ismételgette, ahelyett, hogy válaszolt volta a civil szervezetek elleni támadásokat, a sajtószabadság korlátozását, az emberi jogok és jogállam csorbítását érintő kritikákra. Nem véletlen, hogy a fideszeseken kívül csak a szélsőjobboldali képviselőktől kapott támogatást a magyar kormány álláspontja. A Demokratikus Koalíció úgy ítéli meg, hogy a magyar kormánynak ismét sikerült lejáratnia Magyarországot. Sajnálattal láttuk, hogy a magyar kormány szégyenletes és szánalmas kommunikációja még jobban elszigetelte hazánkat Európában. Semmi sem mutatja jobban a magyar kormány viszonyát a demokráciához, hogy Szijjártó folyamatosan úgy...

(Forrás: web.dkp.hu, koszpeko által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Hiába ez a fizessmaffia' hozzáállása mindenhez!
- a xargyártó csak lejáratja Magyarországot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Ja igen azért támogatja továbbra is az Unió Orbán diktatúráját, mert kurvára leégett. Hagyjuk már! Az Unió Orbánnal együtt elmegy a picsába hisz már régen fel kellett volna függeszteni a pénzeket. Miféle intézmény az amelyik egy kibaszott diktatúrát támogat folyamatosan.
iluminati
Pedig csak az unio segítségével lehetne leváltani...mert a bírka ellenzék... tépi egymást mint az ovisok... ki szereti a civakodó pártokat ? a nyáj meg nem mer lépni mert félti a garasokat ami még megmaradt... majd a nyomor az éhség és a kihatja az útcára őket...csak az a gond minndég dobnak eléjük csontot és maradékot... amit máshol el is vesznek...
JAJMÁR
Az a felszólaló főleg, amelyik szèpen levezette, hogy mindent a magyar vàlasztók felhatalmazàsàval ès egyetèrtèsèvel tesznek. MINDENT!
Desischado
Megérdemeljük, mert hagyjuk a hatalomban dőzsölni ezt a mocsok bandát!
durbincs
Megint sok itt a nem itt lakó ? a picsogi ?
a nem ide adózó ? a 1000km-re lelhető , Csökött-falvai rományból ?
ahol mindenki mindenkinek a rokona, tesója ?
hát milyen tanácskák lennének ezektől ? hisz még a kerekeskútból is olajat várnak ?
peterkelemen
Az Unióban tevékenykedő korrupt geciket Orbánékkal együtt a börtönbe kell küldeni, mert sajnos ott is elszaporodtak a korrupt gecik ezért van még életben Orbán és bűnbandája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél