Rozsdásodnak a „felújított” metrókocsik – a DK nem hagyja majd futni a felelősöket A januárban forgalomba helyezett metrószerelvények máris rohadnak, a festés alatt és az illesztéseknél is eszi őket a rozsda. A Fidesz azt állította: az ócska, bontásra érett szerelvényeket újíttatták fel az oroszokkal a nyugatról megvételre ajánlott vadonatúj szerelvényeknél jóval drágábban. Csakhogy míg az ajtók nyitás-zárási gondját lehetett – igaz, közröhejtől kísérve – szabotőrökre fogni, akik orvul fakockákkal akadályozzák a működést, azt, hogy az oroszok a fölújítás során még a rozsdamentesítést sem végezték el a burkolat alatt, kicsit nehéz lenne elhitetni. Mindez inkább azt a véleményt támasztja alá, hogy szó sem volt fölújításról: az orosz cég valójában az egész világon eladhatatlan, sok évvel ezelőtt legyártott és azóta ott rozsdásodó szerelvényeit adta el nekünk a felújítás örve alatt. Az egész metró-ügylet messziről bűzlik a korrupció gyanújától. A Demokratikus Koalíció nem látja...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Áááá...nem rozsda az, hanem urali gépzsír...
Yoda69
Na sarlos elvtars, ezt nehez lesz a fakockara kenni.
namihami
Ez azért van, mert a Soros és a Gyurcsány éjszakánként savas vízzel locsolja a remízben a metrókocsikat. A brüsszeli embereik pedig direkt lekaparják az egyébként akár 30 évet is simán szolgáló festéket a kocsikról.
szaboria1
Mert a fidessek mindig azt nézi nekik mennyi lesz a haszna belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.