A lengyel kormánypárt vezető testületének ülésén lemondott Beata Szydlo lengyel miniszterelnök. A testület a lemondást elfogadta. A párt szóvivője – többek között “a változó nemzetközi helyzettel összefüggő új kihívásokra” utalva – közölte: a PiS vezetői testülete, a politikai bizottság ülésén Szydlo benyújtotta lemondását, és ezt el is fogadták. A politikai bizottság Mateusz Morawiecki eddigi kormányfő-helyettest, fejlesztési és pénzügyminisztert jelöli kormányfőnek – mondta el a szóvivő. Mazurek szerint a PiS döntött arról, hogy Szydlo a jövőben is “fontos, kiemelt posztot tölti be a lengyel kormányban”. A bejelentést az esti órákban hozták nyilvánosságra, és a hírügynökségek is csak ezt követően adták ki. Ezt azt sejteti, hogy Beata Szydlo csak ezt követően fogja átadni lemondását Andrzej Duda államfőnek. Elvetett bizalmatlansági indítvány

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, orban basi, ideje leporolni a masik kek erettsegizos oltonyodet, aztan te is adjal at egy hasonlo tartalmu papirt a bajszos szarnak...
Mennyit sporolnal az allamnak!...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
PiS... ja... talán a Shit szerencsésebb rövidítés lenne
karma1
@lusta: Mas az, hogy valamirol suttognak, es mas az, ha valaki meg is teszi azt, amit neki tulajdonitanak.
Regota furtak, dehat ugy latszik, orban arrafele nem Isten, nem tudta ot megvedeni...:o)
lusta
@karma1: Nem fúrták. Egy eleve alkalmatlan személy volt. Már a megválasztásakor köztudott volt, hogy csak egy átmeneti miniszterelnök. Inkább az volt a csoda, hogy ilyen sokáig vártak a lecserélésével. Az egész kormányzás egy nagy katasztrófa. Ez egy külön és hosszabb téma.
Sámannus
Jáj má kinek fogja csókolgatni a kacsóját a pohos?
wagabund
@wagabund: a hír igaz.

ha alkalmatlan volt, akkor ki, és miért választotta meg?...ugyanis sokba kerül ez a népnek, bár nem hiszem, hogy azzal bárki is törődne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.