A szabadság kérdését érinti az Európai Unióban jelenleg folyó vita, amely arról szól, hogy mindenkinek kötelezően bevándorlóországgá kell-e alakulnia, vagy van szuverenitásuk a tagállamoknak, hogy nemet mondjanak erre a jövőre - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az Echo Tv csütörtök esti műsorában sugárzott interjúban.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ismét egy déjà vu

Túl azon, hogy Őfenesége jó szokása szerint okadatolja a PISA problémákat ismét dokumentumokat lobogtat

Nem tudom, hogy ma reggel is rádiózni fog-e, most már új nyalonccal, de tegnap este Lolo feleségénél vendégeskedett. Orbán Viktor miniszterelnök az Echo Tv csütörtök esti műsorában sugárzott interjúban osztotta az észt. Ahogy az lenni szokott igen kevés valóságalappal öntötte magából a gátlástalan baromkodásait. Kezdve attól, hogy:
minden probléma Soros Györgyhöz vezet, mert az csak szellent egyet és az EP ugrik és megtámadja hazánkat
egészen olyanokig, hogy
szeretné, ha a magyar média olyan arányban lenne magyar kézben, mint a német német kézben, az amerikai média pedig amerikai kézben.
Az igazi pikantéria – ez a szerencsétlen tényleg ennyire bízik abban, hogy itt mindenki amnéziás??? – a beszámolók tanúsága szerint: „Orbán Viktor az adásban felmutatta egy dokumentumot, amelyről azt mondta: az egy hatpontos terv”! =))
Nos 1998 augusztusában is lobogtatott egy dokumentumot, amit azóta sem látott senki, sőt legfelsőbb bírósági ítélet van róla, hogy az abban foglaltak (pontosabban azok, amit ő állított) nem történtek meg! =))
Equus
cigány ember cigány módra viselkedik
nezelodo
A mi min. elnökünk állandóan emeli a színvonalat a megjelenés helyét és a társaságát illetően. Akár még vidám perceket is okozhatna a nézőinek, de tudom, azok is igazodnak hozzá, hiszékenységben és a kanális megválasztásában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.