Úgy látja, a magyar kormánynak az úgynevezett „Soros-terv” elleni propagandakampánya kudarcot vallott. Újabb válasz a Soros-ellenes kampányra. Soros György írása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sajnos, nagyon sok a "dummy" (mafla babu) a magyarok kozott, akikre maximalisan hatnak a mindenhonnan arado orban-fele agymosasi trukkok, es sajnalom is oket egyben, mert nincs modjuk - vagy nem is akarjak - ellenorizni ezeket a (al)hireket.
Soros Gyorgynek sehol mashol nem kell "magyaraznia a bizonyitvanyat", kizarolag a sajat hazajaban.
Igy beigazolodik a mondas: Senki sem lehet profeta a sajat hazajaban: szegyen ez az emberekre nezve, akik nem veszik eszre, hogy most hajtjak az orszagot az orosz vahohidra, szorostul-borostul.
Az pedig tovabbi szegyen, hogy orban felepitett egy hazugsagra egy egesz kampanyt, es az eredmnyeit 20 evre titkositja.
Mit kell rajta titkositani, ha az adatok valodiak, es valoban ennyi konzultacios level jott vissza?
Hat persze, ez a legnagyobb porhintes, es a titkositassal csak azt akartak elerni, hogy nehogy az ellenzek torvenyesen kerhessen ujraszamolast, baloldali, ellenzeki politikusok felugyeletevel, ellenorzesevel.

Szegyelljek magukat, akik 10 millio embert adnak el eppen az oroszoknak, es meg csak beleszolasotok sincs,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.