A Bors felkereste annak településnek az alpolgármesterét, ahol Havas Henrik önkormányzati képviselő. Benedek Károly azt mondta, mindenkinek az lenne a legjobb, ha Havas minél előbb tisztázná magát.

Mint a bulvárlap emlékeztet rá, az egykori ValóVilág-szereplő, Baukó Éva azzal gyanúsította meg Havas Henriket, hogy annak idején, amikor az újságíró­nál dolgozott asszisztensként, az többször is megpróbálta szexre kényszeríteni.

Havas Henrik zaklatási ügyét a kisoroszi önkormányzat akarja kivizsgálni

Erről a problémáról még nem tárgyaltunk, de Havas úrnak minél előbb tisztáznia kéne magát, hogy ne vessen rossz fényt a településre. Nem tudjuk eldönteni, hogy igazak-e a felmerült állítások, de elrendelünk egy belső vizsgálatot. Nem volt még erre példa nálunk, de biztosan lesz számonkérés

– mondta a Borsnak Benedek Károly, Kisoroszi alpolgármestere.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt, archív

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A kisoroszi önkormányzat is nyomoz ? A csajt mikor vizsgálják ? Nyilvános lesz az az ülésük ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A kisoroszi önkormányzat is nyomoz ? A csajt mikor vizsgálják ? Nyilvános lesz az az ülésük ?
advocat
Érdekes. Mostanság jelenik meg a Vona könyv. Kell egy kis ellenszél. Vagy ennyire félnek egyesek a könyvtől? És kérdés. A nőihölgy (vagy ilyesmi) mikor kezdett el inni? Mondjuk nem azért mondták, hogy keressen más munkahelyet? Mert nem akartak neki felmondani? És verbálisan bárkitől bármit kérhetek, főleg, ha tanú sincs rá. Bizonyítson? Hogy? ÉÁs ha nem volt erőszak, miért nem mondott fel az első "zaklatás" után? A pénz azért jól jött? Stb. stb...
peterkelemen
A felcsúti törpéjüket azt vizsgálják ki ezek a gerinctelen Orbán ivadékok! Az Orbán éra után minden Orbán seggnyalónak meg lesz határozva a sorsa, de jóra ne számítsanak. Bűnhödni fognak! A listák napról-napra duzzadnak.
Macskaszem
Nem tudom, hogy ilyen vád alól hogyan tudná tisztázni magát bárki is, függetlenúl attól, hogy igaz, vagy sem. Mondjuk pár hete pont az ellenkezőjét állította ez a liba, úgyhogy teljesen hiteltelen.
wagabund
Havas büszkén mesélte, hogy ő soha nem sétált kézenfogva a feleségével...
Most, hogy rádőlt a szar Havasra, érdekelne hogy a neje mossa-e még a szaros gatyáját a drága párjának?
mariaberta
A Fidesz -Orbán - remekül érezheti magát, ha a választási kampányba már a zaklatási hülyeségeket is programjára tűzte. Hosszút használta fel elsőként, aztán jött a többi.Eddig ezek az ügyek hol voltak? Jaj jaj de sajnálom őket, ha már ilyen "fegyvereket" is be kell vetni.Röhej.
staro2
1. Már megint egy önkormányzat amelyik súlyos szereptévesztésben van.
2.Örömmel olvasnám a dajcstompi és a szexuális zaklatás c.tanulánykötetet.
3.Várom a további VV és egyéb vezetéknevű lányok történeteit, melyekben a jelenlegi kormány éppen aktuális ellenfelei zaklatták őket.
Sámannus
@staro2: Azok mind szépen végződnek: vakkomondor, Jakab a kandúr, Lézer szálloda, örökbefogadás, válás és házasodás a Jegybankban. egy nagy kupleráj a kormány Lali szarvazás kgb kurvák stb..
Itsuka Nakimaga
@quadrocopter: Ahogy óhajtod:

"Baukó Éva: Engem sajnos nem molesztált senki
24.hu
24.hu
2017. 11. 14. 09:46"
Itsuka Nakimaga
@bakcsubakka: Így van. Éppen ezért, a megrágalmazottnak kell perelni. A keresetben követelni, hogy aki megvádolta, az vagy a nyilvánosság előtt jelentse ki, hogy hazudott, a nyilvánosság előtt kérjen bocsánatot és fizessen tetemes sérelemdíjat!
Vagy - bizonyítsa be ő amit állított!
quadrocopter
@Itsuka Nakimaga: Erről van szó - kösz!
Eladott Ország
Azért az ország értelmi színvonalát jelzi, hogy 2 hétig csak VV Fanni létezett, most pedig 2 hétig Havas. Mindenki ezen csámcsog, közben meg az egyik legnagyobb ellenzéki pártot a Jobbikot ellehetetlenítette a Fidesz, szétlopják az országot, de ezek a dolgok már természetesek. Ilyen apró dolgokon csámcsog csak a magyar, hogy Havas hátulról meg akart tolni egy alkoholista örömlányt, meg vibrátort adott egy másiknak, de tudtommal egyiket sem erőszakolta meg, gyakorlatilag semmit nem csinált!
papa.49
Nem igazán értem az önkorinak van ilyen ,,vizsgálatra,, joga, ugyanis a VV Éva megmondta csak ,,verbálisan,, molesztálta akkor meg miről is beszélünk ???
Eladott Ország
@justhpeter: Nem lesz nyilvános ülés, helyette közösülés lesz Kisorosziban.
justhpeter
@Eladott Ország: Mindenki Havassal vagy mindenki mindenkivel ? Nekem mindkettő szimpi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.