A Bors megtalálta VV Fanni feltételezett gyilkosának ügyvédjét, aki szerint nem igaz, hogy a dunaújvárosi férfi nem működik együtt a rendőrséggel.

– Ügyfelem a hírekkel ellentétben tett vallomást, de nem azt, amit a rendőrség hallani akar. Elismeri, hogy volt kapcsolata Fannival, de az emberölést nem ismerte el – mondta el az ügyvéd, aki nem gondolná, hogy B. L. és Fanni egy párt alkotott.

VV Fanni-ügy: megszólalt a gyanúsított ügyvédje

A bulvárlap megfogalmazása szerint fordulatot jelent az ügyben, hogy az eddig napvilágot látott hírekkel ellentétben nem a Dunában keresik a lány holttestét.

A Bors információi szerint az előzetes letartóztatásba helyezett, em­ber­ölés bűntettel gyanúsított B. László bérelt autója a GPS-adatok szerint Budapest és Veszprém között mozgott, és a nyomok egy több tízezer hektáros erdős területre vezetnek, ahol a gyanúsított elrejthette VV Fanni holttestét.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...kurvára jár a világ...azt sem tudják már milyen hazugságokat írjanak csakhogy olvasott legyen egy lap...elrabolják, majd egy kupiból beszélnek vele majd meggyilkolják és itt ássák el...végül feltámasszák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.