A milliárdos szerint a nemzeti konzultáció és eredményének közzététele egy olyan átfogó propagandakampány legújabb felvonása, amely a kormány hatalmi és anyagi érdekeit tartja szem előtt.

Az alábbiakban a terjedelmes cikkből idézünk, amelyet a Népszava és a hvg.hu adott közre:

A kampány nyilvánvaló célja, hogy a kormány, gyűlöletet gerjesztve terelje el a magyar nép figyelmét azokról a kudarcokról, amelyek például az oktatás és az egészségügy területén sújtják Magyarországot, ahol a rákbetegek halálozási aránya az egyik legmagasabb az egész világon.

Soros György: a kormány propagandakampánya kudarcot vallott

Voltak olyan plakátok is, amelyek azt a képzetet keltették, mintha bábként mozgatnám az ellenzéki politikusokat. Mint arra sokan rámutattak, a száját nevetésre húzó zsidó, a bábmester, a harmincas évek náci antiszemita propagandájának meghatározó elemei voltak.

A menekültválságról 2015 szeptemberében írtam először, majd később az események fényében, módosítottam elképzeléseimet. Meggyőződésem – ezt többször leírtam –, hogy a menekültek elhelyezése csak önkéntes alapon történhet, hiszen a tagállamokat nem lehet arra kényszeríteni, hogy olyan menekülteket fogadjanak be, akiket nem akarnak, és a menekülő embereket sem lehet kényszeríteni, hogy olyan országban telepedjenek le, amely nem szívesen, nem jó szándékkal fogadja őket.

Úgy látom, hogy a magyar kormánynak, az úgy nevezett „Soros-terv” elleni propagandakampánya kudarcot vallott. A kormány, minden erőfeszítése ellenére, nem tudta félrevezetni a közvéleményt. Rövid beszédemet több, mint egymillióan nézték meg a magyar televízióban, és közösségi médiában nagyon sokan fejtették ki együtt érző és támogató véleményüket.

Őszintén örültem a támogatás megnyilvánulásainak. Ígérem, hogy hátralevő éveimet a gondolat és szólásszabadság előmozdításának, a kutatás szabadsága támogatásának, a kisebbségek, a kisebbségi vélemények, a nehéz helyzetben lévők támogatásának szentelem szülőhazámban és az egész világon.

(nepszava.hu)

Címlapkép: Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Gyuri bácsi!Isten éltesse nagyon sokáig!Mi nagyon sokan tudjuk,hogy amit leírt,az igaz,de sajnos ez a cikk nem jut el Julis nénihez Bivalybasznádon,vagy Józsi bácsihoz Karakószörcsög-alsón.Ők azt látják,hogy hozott a postás párszáz forinttal több nyugdíjat,és 10 ezerért kajajegyet,és ők,az összes "ilyen"nyugdíjas meg van véve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
@csipetke: Viszont a kormány reakciója erre (mert az biztosan lesz) mindenhova eljut majd. Már ezerrel dolgozhatnak rajta, mit adjanak ki a papagájaiknak.
emerencia
@csipetke: Hatalmas a felelőssége Julis néni és Józsi bácsi gyerekeinek és unokáinak, ismerőseinek, rokonainak.
Idős felmenőikkel tisztelettel bánva törődni kell és beszélgetni velük a világ dolgairól amennyit csak lehet. Nem szabad őket magukra hagyni!
emerencia
@justhpeter: Mégsem szabad feladni! Sokan nem tudják még mit gondoljanak erről az egészről de határozottan látszik, hogy lassan de biztosan egyre több embernek megjön az esze és el fog menni szavazni jövő tavasszal.

Soros Gyuri bácsi az anyagi segítségen túl azzal is rengeteget segít, hogy mintát szolgáltat arra, hogyan lehet anélkül véleményt kifejteni, hogy az ember lesüllyed az ellen oldal szintjére.
laja70
Csak a barmok és a hozzájuk tartozó egy kategóriás fideszkdnp banda nem veszi észre az irányított kérdéseket!!! Akik visszaküldve kitöltötték az az alja nép!!!
kukac50
Aki vissza küldte a konzultációs levelet az mind BIRKA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.