Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint az M7-esen, a 31-es és 442-es főúton baleset nehezíti a közlekedést, az utak burkolata legtöbb helyen sónedves.

Az Útinform péntek reggeli összefoglalója szerint a következő helyeken történt baleset az országban:

- Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon a 229-es km-nél felborult egy mikrobusz. Mindkét forgalmi sávot elfoglalja a sérült jármű, a leálló sávon halad a forgalom.

Sónedvesek az ország útjai, több helyen balesetek nehezítik a közlekedést

Fotó: pixabay.com CCO

- A 31-es főúton, Jászberény elkerülő szakaszán a 80-as km-nél két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze. A főutat lezárták, a forgalmat elterelik.

- A 442-es főúton, Szolnok repülőtérnél, a 4-es km-nél egy személyautó árokba borult. Félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

A gyorsforgalmi utak, fő- és mellékutak burkolata az Útinform tájékoztatása szerint péntek reggel nagyrészt sónedves volt, elvétve volt csak száraz, a Bakonyban azonban előfordulhatnak deres szakaszok is.

Az ország középső és északi részén a köd miatt korlátozottak a látási viszonyok, sok helyen 100 méter alá csökkent a látótávolság.

Országszerte csapadékmentes az idő, nagyrészt szélcsend van, elvétve gyenge a légmozgás. A hőmérséklet -6 és +7 C fok között változik az Útinform tájékoztatása szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.