Csütörtökön lezárult egy szép történet, az Együtt azonnal szakított a Párbeszéddel, pedig Karácsony nem is jelentette be, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje lett.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az ördög vinné ezt a sok mimóza lelkű, nagyképű "párt elnököt"!
Ezek, ha az életük függne tőle, akkor sem fognának össze, inkább még rúgnak is a másikon, bizonyítandó, hogy ők az erősebb kutya!
Tudta mit csinál Orbán, amikor egy fordulós választást törvényesített.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Karácsony és a társai nem először árulja el a társait, támadja hátba a szövetségeseit.
Emlékezhetünk, hogy az őket a Parlamentbe bejuttató "anya"pártjukat is hogy árulták el, akkor éppen Bajnai szirén hangjainak engedve!
Clavigo
Kedves " ellenzék ",,!! Elmehettek a rohadt picsába,,,,"összefogásban ",,,,,vagy külön-külön is,ha úgy jobban tetszik. oszt jó napot. Nekem jó lesz a Kétfarkú Kutyapárt..
Nessy
Az ördög vinné ezt a sok mimóza lelkű, nagyképű "párt elnököt"!
Ezek, ha az életük függne tőle, akkor sem fognának össze, inkább még rúgnak is a másikon, bizonyítandó, hogy ők az erősebb kutya!
Tudta mit csinál Orbán, amikor egy fordulós választást törvényesített.
magyarbakancs
A gerinctelenségnek tényleg nincs határa.
karma1
@Clavigo: En is rajuk szavaznek, ha szavaznek,... A leghitelesebb part ebben a pillanatban. A penzzel mindig el tudnak szamolni az utolso fillerig, van egy csomo tamogatojuk - pillanatok alatt szednek ossze penzt nemes celokra - egy csomo "passzivistajuk" van, es nem utolso sorban nem maguktol elszallt ertelmisegiekbol, szakemberekbol allnak...:o))))
wagabund
Tudja mindegyik "pártvezér", hogy az esély elúszott...ezentúl már csak olyan kiscicabunyó féle körömpróbálgatós játék folyik...az állami támogatás-pénzt felveszik, jól bekarácsonyoznak, meg újéveznek, oszt jónapot...
...persze néha kiállnak valamit mondani, de teljesen érdektelen...

A DK-MSZP nagy hátránya az a három-négy-öt migránspárti feljelentgető, akik azt hiszik, hogy milyen jól képviselik a pártjukat ott Brüsszelben...
...tegnap láthatta aki akarta...
Jozefina
Szigetvári túl lőtt a célon!! Nagy hibát követett el ás alaptalanok a vádjai is. Valószínűleg őt is kilóra megvette orbán!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.