Kedd éjjel nyomott fel egy ékszerüzletet egy rabló, ám menekülése közben elhagyta a maszkját, a rendőrök pedig el is fogták hamar. Egy hárommilliós gyémántnyaklánc volt a zsákmánya, de hogy azzal mi lett, az rejtély egyelőre.

A BRFK közleménye szerint még december 5-én éjszaka törte be egy budapesti, belvárosi ékszerüzlet kirakatát egy maszkos férfi, aki a kirakatból egy hárommillió forintot érő, 10 karátos gyémántból kirakott nyakláncot zsákmányolt. 

Hárommilliós gyémántnyakláncot lopott – a tolvajt elfogták

Fotó: police.hu

"A kiérkező rendőrök a helyszín közelében megtalálták a férfi menekülés közben hátrahagyott – a bűncselekmény elkövetésekor viselt – maszkját és ruháját. A nyomozók a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki" – olvasható a közleményben.

Hárommilliós gyémántnyakláncot lopott – a tolvajt elfogták

Fotó: police.hu

A rendőrök a 21 éves Ny. Józsefet Mikulás napjának délelőttjén Üllőn fogták el, majd a lakásán házkutatást tartottak, ahol egy fotel mögött megtalálták azt az ablaktörő kalapácsot, amivel a férfi betörte a kirakatot. A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói Ny. Józsefet lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Hogy a nyakékkel mi lett, arról nem szól a rendőrségi közlemény.

(Címlapi kép: police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
Legalabb nem valamelyik nyugdijast utotte agyon 500 ft-ert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.