Viszonylag nehéz követni már, mi történt fél nap alatt az ellenzéki oldalon. A Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje először bejelentette, hogy az Együtt helyett az MSZP-vel egyezkedne, közös listát akar, közös kormányfő-jelöltet, közös programot. Aztán Szigetvári Viktor kirúgta Karácsonyt, mondván, egyedül indulnak. Most pedig megszólalt Fekete-Győr András.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Akinek van koncepciója, és van ideológiája, az tudja megszólítani az embereket. A momentum stratégiája a fidesz táborából is toboroz, nem csak az Együttből. Ez belefér az általa megszólított emberek elvárásaiba.
advocat
Nagyon szépen alakul a Fidesz négyötöde. Is. Ha ilyen marhák, megérdemlik. És ezek az okoskák májusban már a Parlament környékén sem lesznek. Marha nehéz lesz munkanélküli segélyből és közmunkából megélni? Vagy ez is a Fidesz szalámizása, csak kellő számú "alany" kell hozzá. A bért meg valami kamu állásból fizetik. Pl:gázvezeték kiegyenesítés...
Ügyes!!!
Jozefina
Ez a Fekete-Győr nemcsak fekete, hanem sötét is!!! Ráadásul a fideszt támogatja azzal, hogy nem összefogás párti!!! Lehet, hogy a lóvé is onnét jön???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.