És még egy állítás: „A Fidesz már 2010 előtt átvehette az irányítást az MSZP egyes csoportjai fölött.” Nagyinterjú a kémkedés vádja alól minap fölmentett volt titokminiszterrel.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...így a legkönnyebb...ami érdekes az államtitok a többi meg kitaláció
Clavigo
@Csizmás Kond: Egy főfő főállamügyésznek az lenne a dolga,,hogy az ilyen "" kitalációknak " utána járjon...
adrenalink
@Clavigo: 13:30-ra Már megmondta Pottyantott Péter, hogy újsághírekre, meg mendemondákra nem ugrik, tessen feljelentést tenni, aztán majd lesz valami...
Hellcat
@adrenalink: Tessék feljelentést tenni...majd ő lesöpri az asztalról.
bencemacska
Nagyon kemény (és hosszú) interjú. Mindenesetre tanulságos.
Én hiszek neki. Beleöregedett mire felmentették!
És valaki végre kimondta, hogy mit követett el az MSZP mire a mai állapotába jutott!
Ezek után nem értem Karácsony Gergelyt! Legalább marad polgármesterünk, nem szabadul el megint a pokol egy TITÁN formájában!.
Jozefina
Kimondottan felkavaró riport az orbán féle gaztettekről!!!??
quadrocopter
Már csak Bangladesben nem kunyerált egy kis lét a Genyó!
mackoka46
A mocsok kifizette a 18 % ajándékozási illetéket ?
karma1
A cikk olvastan rajohettem, hogy nem en vagyok a gyurcsanyista, hanem Gyurcsany az,... Akitl a csuti potrohos jobban fel, mint ordog a tomjentol...:o))))
Amit az o cselekedeteirol hallhattam , azt Szilvasy mindenben megerositette, es bizony ugy volt, hogy nem Gyurcsany arulta el az mszp-t, hanem ok ot, az oszodi beszed miatt.Mar mas is mondta, hogy orban megeskudott ra ellenzekben, hogy MINDENT elgancsol, de azok "csak" oknyomozo ujsagirok voltak, nem ilyen bennfentes, mint Szilvasy... Fantasztikus cikk..
kereső
Csak kérdezem, ki adja vissza ennek az embernek-és családjának ezt a hat évet?És a többinek?mszp?polt?-és mindazok,akik közreműködtek?Semmi sem fontos,csak a hatalom,és ebbe emberi életek mennek tönkre.Az esetleges anyagi kárpótlás/ha Szilvássy perel/,nem pótolja ezeket a veszteségeket.
karma1
@kereső: Igen, mint ahogy a 4 eves kisfiaban is maradando nyomot hagytak mar az egesz eletere,... Hat azt pedig senki sem fogja megteriteni sem neki, sem a meghurcolt edesapjanak...
lampa laz
Botka jól látta, h ez a molnár zsóti egy salétromos fidesztégla az mszp-ben...de rajta kívül még sokan vannak. Így már érthető ez a langyos viselkedés részükről a fidesz ellen, h csak mondunk valamit, de nem teszünk semmit. Az összefogás gátja, szétrombolása is ezt mutatja. Az a pár "fecske" aki még csipog, az is rájön mint Demeter Márta, h az mszp csak berendezési tárgy akar maradni a parlamentben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.