Dal szöveg Itt van most nektek a sóher himnusz, elvérzik az ország, mint kereszten a Krisztus. Munkából, bérből éhen hal a nép, már a képviselőknek semmi nem elég. Elmész melózni, mert kell a lé, heti hat nap meló havi százezerér'. Megkapod a béred és üres a zsebed, remény nincsen, a falba vered a fejed. Ha elfogy a lé, csak nézel, hogy mi van, a csóróságtól, öcsém, már a faszod is kivan. Próbálkozol rendesen megélni, de minek, nem látod a kiutat, felőröl az ideg. Úsznak a csikkek, hiteles minden, ebben az országban már a pénz az isten. Parlamentben persze mulatnak a népek, nagy verda, nagy ház, millás fizetések! Ébredj, magyar, rázd le a láncot, tolvaj kutyák lopják az országod! Elég volt ebből, lángoljon minden, bibliai pusztulás lesz, kegyelem nincsen! X2 Mit kezdjek én, mikor sóher az ország, az emberek itt kurva rabszolgák. Minden nap meló, a fizetés meg apró, szopjon le Orbán meg minden tapló! Bársonyszékből etetik a népet, közben milliókat keres...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Bizony nem ártana most már felébrednie a magyaroknak és nekik menni, mert ebből amit Orbánék művelnek igenis a többségnek elege van!!!
peterkelemen
"Szopjon le Orbán meg minden tapló ez az ország a miénk a magyaroké baszki minden büdös köcsögöt haza fogunk baszni!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.