Hű de jó itt élni! Van nekünk egy rakat stadionunk. Van egy Várba költözni akaró gecink. Épül egy atomreaktor. Orosz hitel. Lesz egy sehonnan sehova vezető vasút. Kínai hitel. Építünk kórházat Vietnámnak. Adunk egy iskolát Nigériának. Eladtunk egy baltás gyilkost, az már nem itt rontja a levegőt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Más is üzen Gorbánnak, mert NÉHA, NÉHA, egyre többször visszatér a PATYOLATNAK NEM MONDHATÓ MÚLTJA!
..
-------Szilvásy György: Orbán Paks 2-ért tömött bőröndöket kapott az oroszoktól, hazaáruló
24.hu/belfold/2017/12/08/szilvasy-gyorgy-orban-paks-2-ert-tomott-borondoket-kapott-az-oroszoktol-hazaarulo/
.
--Részletek a cikkből:
.
""""Valamit mocskosul elszúrhatott.
Mert?
Magyarországon nem szokás minisztert akasztani. Számos politikusunk csüdig gázolt az olajszőkítésben, zsebben lopta haza a sztrádát meg a közbeszerzéseket meg az uniós pénzt, mégis mind megúszta. Önt viszont elgázolták, pedig miniszter volt, ráadásul titkosszolgálati, a kormányfő bizalmasa.
Végül fölmentettek. És korábban, más politikusokra azért szabtak ki jogerős börtönbüntetést.
Beosztottakat meszeltek el, a kisgazda Szabadi Bélát, a fórumos Herényi Károlyt, a szocialista Zuschlag Jánost és Simon Gábort. Nagyvad csak Dávid Ibolya volt, de őt a pártjával együtt söpörte el Orbán. Amikor 2011. július másodikán, a Fidesz aktuális kongresszusán bejelentették, hogy ön kémkedés gyanújával előzetes letartóztatásba került, a küldöttek tapsviharban törtek ki. Mivel húzta ki a gyufát Orbánnál?
Három évtizede gyűlölnek, elsősorban Kövér László, alaptalanul, tévhitek alapján. A Fidesz alakulása idején, 1988-ban én voltam a KISZ Központi Bizottsága egyetemi osztályának vezetője.
A keményvonalas kommunisták lecsukták volna Orbánékat, de mi elértük, hogy tárgyalhassunk.Meg is állapodtunk, hogy a veszprémi ifjúsági parlamenten a KISZ elismeri a Fideszt politikai szereplőként. Csakhogy a rendőrség házkutatást tartott a kollégiumban """ (...).
-----------------------------------------.
Ami az ORSZÁG SZÉTDÚLÁSÁN TÚL "is" a számlájára írható, még a SAJÁT FIÁT is megzavarta SZIRÉNHANGJÁVAL a XXI, században, és az Édesapját is kiadta ország, világ előtt.
.
---- Felház: Az evangélium terjesztése minden pénzt megér
24.hu/belfold/2017/11/07/felhaz-az-evangelium-terjesztese-minden-penzt-meger/
...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.