Szabó Tímea tett fel írásbeli kérdéseket Orbán titokzatos svájci útjaival kapcsolatban, és rákérdezett a titkos svájci bankszámlákra, offshore-cégekben lévő saját vagy családtagjai tulajdonára is. A Miniszterelnöki Kabinetiroda valami miatt nem cáfol - eddig Orbán bankszámláját tagadták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Rendben van Dömötör faszkalap ami azon felül van azt meg ELVESSZÜK, OSZT: JÓNAPOT !!!
grincss
Azért egy szó kimaradt a címből!
"Nem cáfolják Orbán ÉS családtagjainak titkos svájci bankszámláját."
Más értelmet kap! :-))
dr. prédikátor
Tuttam mindíg tuttam hogy ekörül a geci körül valami nem stimmel!!!Offshor cég, magán bankszámla Svájcban!!!
bakegya
LOP-CSAL HAZUDIK TÖBB ÉVTIZEDE,A SZEME SE REBBEN!-hát még az apja mekkora zsivány!A gyerekei is ebben az erőszakoscsaládi maffiában szocializálódtak!!!
tudode
Ezt csinálja bárki Orbán Viktor helyett, mert amikor bekerült az Ország Házába
32.500 Ft volt a képviselők tiszteletdíja,
.
www.parlament.hu/pairhelp/alap_potdij.htm
.
de ő már az átkosban is ÜGYESKEDETT, hiszen kapott a Mester utcában a tanácstól egy bérlakást, aztán össze, vissza ügyeskedett, és 63 millióért eladta a Harris közi 125 m2-es közös, v milyen lakását
.
Lássuk csak a SVÁJCI BARÁT mi óta van meg neki?
.
---- Itt lakott Orbán Viktor
jozsefattilalakotelep.hu/2016/01/08/itt-lakott-orban-viktor/

----- FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra

EGY RÉGI BARÁT SVÁJCBÓL

Kékessy Dezső svájci üzletember a rendszerváltás idején ismerkedik meg az akkor még ellenzéki Orbánnal, aki nejével gyakran vendégeskedik genfi házukban. 1998-tól párizsi nagykövet, a követség épületét 580 millióért a rezidenciájává átalakítva, bár egyik elődje, az Antall-kormány nagykövete már vett ott egy villát e célra pont ennyiért, 580 millióért, mert a követséghez közel eső előző lakásban neje zongorázása zavarta a szomszédokat. A nagykövetség emiatt kénytelen kiköltözni Klebelsberg Kuno Magyar Házába, amit akkor alakítottak át 200 millióért Párizsban megforduló diákoknak, kutatóknak, művészeknek.

Kékessy a rendszerváltás után megveszi ősei tiszafüredi kúriáját, és számos vállalkozásba kezd. Családjának hamarosan 13 cége van, a gyógyszeripartól a kosárfonásig, a logisztikától a borászatig. A Kuntej 1,3 milliárdos hitelgaranciát kap Torgyán tárcájától, cégei Orbánék idején 480 milliós állami támogatásban részesülnek. Az elhíresült tokaji kft.-ben együtt borászkodik a kormányfő nejével, e cég több mint 60 milliós állami támogatásban részesül. Ferenczi Krisztina kutakodásainak köszönhetően már ismert, hogy az Orbán-kormány bukása után pár nappal,
.
------Arno Wimpffen, Kékessy veje, 63 millióért megveszi Orbánék 135 m2-es Haris közi lakását.
.
Előfordulhat, hogy a SVÁJCI BARÁTJÁT "is" SOROSNAK KÖSZÖNHETI ez a...
tudode
Bef.
.
... ez a "falusi gyerek"-ből lett VALAKI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.