Elfogták azt az albán embercsempészt, aki 2015 nyarán összesen 26 külföldi állampolgárt próbált átvinni az országon.

2015. augusztus 7-én 8 óra 5 perckor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei az M1-es autópálya 57-es kilométerszelvényének leállósávjában 26 fő külföldi állampolgárt ellenőriztek egy Ford Tranzit típusú gépjárműben. A magukat iraki állampolgároknak valló személyek okmányokkal nem rendelkeztek, így nem tudták hitelt érdemlően igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét. A Ford gépkocsi vezetője a 26 fő iraki személyt a járműben hátrahagyva távozott a rendőri igazoltatás megkezdése előtt.

26 ember próbált átcsempészni, most előzetesben van

Fotó: Police.hu

A jármű albán állampolgárságú vezetőjét a nyomozók azonosították és ellene európai elfogatóparancsot bocsátottak ki. A német hatóságok a férfit 2017. október 12-én fogták el, és december 6-án adták át Budapesten a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak. A 31 éves férfit embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2017. december 6-án gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A Tatabányai Járásbíróság december 8-án elrendelte az albán embercsempész előzetes letartóztatását.

(Police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Nagyon jó! Azt is jó lenne tudni,hogy meddig lesz benn? Azt már feltételezni sem merem,hogy le is csukják,illetve elítélik valamennyi időre.
fekete
Orban is nyomatta Tirana't az EU-ba. eZeknek meg e x---r is jo!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.