A választási szakértő tudja, hogyan lehetne nyerni. Csak egy kis matematika. "Tóth Zoltán az Élet és Irodalom legfrissebb számában arról ír, hogy az ellenzéknek – lehangoló állapota – ellenére van esélye a 2018-as győzelemre, amire három kedvező jel utal. Az első kedvező jel: nő a választási kedv. Ez a Fidesznek nagyon rossz, mert győzelmi esélye (különösen a kétharmad) az alacsony részvételhez kötődik. 6 millió szavazónál már komoly esély van a az Orbán-kormány leváltására. "...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Igaza van Tóth Zoltánnak, meg lehet buktatni a gecit! :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Igaza van Tóth Zoltánnak, meg lehet buktatni a gecit! :-)
Rockxy
Oké, akkor Tótzoltán vegye rá az agyhalottakat, hogy menjenek el szavazni.
Ja, meg intézze el, hogy jó helyre tegyék a zikszet.
Jozefina
No ezt sem árt elolvasni hozzá! Aki meg is érti az bizonyára nem szavaz a fideszre, pláne nem orbánra!!!??
emerencia
@grincss: Végre valami jó hír. Köszi, hogy beküldted.
tudode
Minden jel arra utal, hogy G-.orbán SPORTOT CSINÁL az ÖSSZES ellenzéke rafinált, hadicseles BEDARÁLÁSÁBÓL!
.
Soroljuk:
MDF, SzDSz, kisgazdák. Az MSZP lejáratásával is izmozik, a DK-val sem bír, de most a Jobbik ELGÁNCSOLÁSA VAN A SORON olyan módon, amellyel még EGYETLEN PÁRTOT sem buzerálták.
.
Így legyen ötöse Vonának:
.
------ VONA GÁBOR FELKÉSZÜLT RÁ, HOGY A FIDESZ BETILTANÁ A JOBBIKOT
alfahir.hu/2017/10/11/vona_gabor_jobbik_fidesz
.
Oszt' koldusbotra ítéltetett a Jobbik
.
----.Adománygyújtésbe fog a Jobbik, hogy indulhassona választáson
hvg.hu/itthon/20171207_Adomanygyujtesbe_fog_a_Jobbik_hogy_indulhasson_a_valasztason?utm_expid=1324304-23.8USXuGWPRhWtdjJmATShwQ.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.hu%2F
.
És kispekulálta az ÖREG HARCOS, hogy az Ángyánon, a Simicskán, (Sorost ki tudja mi okból) és ki tudja kiken kívül MINDIG MÁS MÓDSZERREL nyírja az ELLENZÉKÉT, mert nem TŰRI A SZAGUKAT, v mit, kik, miért, mi okból???!!!
.
Ezt a FURA FIGURÁT "csak" a NÉP tudja elkergetni úgy, hogy a LÁBA SE ÉRJE A FÖLDET, mert az ellenzék mindegyikének MÁR VOLT GYERMEKSZOBÁJUK!
grincss
Ne reagáljatok paptetű (durbincs) hülyeségeire! :-)
karma1
@emerencia: En mar miota ezt mondom... Nem hiszem el a szazadveg jelenteset, hogy a fidesz megint szazalekpontokat nyert. Nem nyert az semmit sem, sot vesztett, de ugy kell csinalniuk, mint az oregedo parasztbacsinak, akitol megkerdezik, hanyszor el hazaseletet a nejevel... Mikor elcsodalkozik , hogy a 70 eves Pista bacsinak meg 3-szor is mnegy egy heten, es ezt elpanaszolja a baratjanak, a barat azt tanacsolja neki, hogy "hat mondd te is"...
takony-habonyek most ezt tanacsoljak, es senki sem tudja ellenorizni, mert nincs egyetlen partfuggetlen statisztikai hivatal sem ma Magyarorszagon.
Mindenki, aki elmegy szavazni, es NEM a futyiszre szavaz, az gyengiti orban uralmat, es ez a lenyeg. A tobbirol a valasztasok utan is lehet beszelni.
peterkelemen
Ja csak a lényeget nem veszik figyelembe: Orbánék már régen átírták az egész választási rendszert ráadásul csalni fognak akárcsak 2014-ben is.
peterkelemen
Most már érdemes megvárni a választásokat, de egyébként ha nem lenne ennyire gyáva a magyar nép már régen vissza kellett volna venni tőlük erővel hisz szétverték a jogállamot, megsemmisítették az Alkotmányt, leépítik a demokráciát és napi szinten milliárdokat lopnak. Lopnak és állam ellenes bűncselekményeket hajtanak végre egyelőre büntetlenül. Ebben az esetben már szinte kötelessége lenne egy egészséges népnek az erejével visszavenni a hatalmat és kőkeményen elítélni a fidesz+kdnp tagjait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.