A Politico, a Financial Times, a Frankfurter Allgemeine Zeitung és a Süddeutsche Zeitung is hazánkkal foglalkozott. Financial Times A Financial Times emlékeztetett arra, hogy a Jobbik csütörtökön azt közölte, a várható pénzbüntetés miatt kérdésessé vált, hogy részt tud-e venni a jövő évi parlamenti választásokon. A Jobbik esetleges választási bojkottja kérdéseket vetne fel a Fidesz győzelmének legitimitásával kapcsolatban (…), illetve aggodalmat keltene a magyar liberális ellenzéki pártok körében – mutattak rá a cikkben. Mint írták, támogatottságának növelése érdekében a párt az utóbbi időben a politikai centrum felé mozdult el, eltávolodva korábbi szélsőjobboldali, antiszemita üzeneteitől. A lap által megkérdezett megfigyelők szerint azonban a bírság és a mentelmi jogától megfosztott jobbikos európai parlamenti képviselő, Kovács Béla elleni vádemelés megtörheti a Jobbik felívelését.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es akkor meg nem is csesztek le rendesen a magyarokat, mert nagyvonaluan meg sem emlitettek a tobb mint 20 ezer mar bent levo, fizetos menekultet. Pedig bistos, hogy hallottak rola, de ha megemlitik, hogy tudjak, mi folyik otthon a kotvenyseftelessel, akkor kokemenyen allast is kellene foglalniuk, el kellene itelniuk orban maganbizniszet...
Szoval a brusszeli szavazat-szamolgatos neppartiak is elmennek a jo edesanyjukba, mert ok meg a szavazatukert tartjak meg orbant allomanyban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@koszpeko: szerinted nem ugyanazok?,vagy egypetéjüek?Ez se tudja,hogy mit is ir.
Kookas
@kripton: rendesen kiosztottad az itt hozzá szólókat.jogosan jár neked is a farfagyi!
koszpeko
@kereső: Lehetséges.
De a durbincs nagy fidesznyik ez valami neonáci lehet.
De lassan már én sem látok túl sok különbséget.
kereső
@koszpeko: 08:59,miért mi a különbség?A fidesz mára már a fasizmus majdösszes jegyeit magán viseli.Mióta a jobbik cukiskodik, a vérjobbosok! inkább a fideszhez húznak.Vagy szerinted nem?
koszpeko
@kereső: Az a gond,hogy a vezír a történelem negatív személyiségeitől vesz példát.
Nem mernék egy értelműen fasizmust emlegetni, de abban is van valami,hogy hajaz rá.
Akik nem mentek el szavazni remélem átlátják.
Csizmás Kond
Őket azért fizetik. Ha Orbánt dicsérni kéne akkor dicsérnék...ilyen a média.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.