Ezt mindenkinek látnia kell! “Vádolom a kormányt, amiért gyógyítható betegek százai haltak meg indokolatlanul.” Azt, hogy Orbánék milyen ocsmány módon becsapták az egészségügyi dolgozókat a beígért 12%-os béremeléssel.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Vakamit nem értek, sem a pártok részéről, sem a magánszemélyek részéről, akik bármit is tudnak orbán által közvetlenül, vagy közvetetten elkövetett gazságokról??? Miért nem fordultak eddig közvetlenül az EU bírósághoz???
Sándor Máriának "szerencséje", hogy nő. Ellene legalább "zaklatás" címen nem tudnak senkit megfizetni!!! De kerülje az osztrák rendszámmal vezető idős embereket??!!!
tudode
Orbán Viktor VISSZAÉLT/ÉL azzal, hogy a rendszerváltás reménysége "volt'!
.
Micsoda ORDENÁLÉ módon állt az "un" átkosban a még az akkor működő ALKOTMÁNNYAL szemben "is"!!!
.
Az ország szerencsétlensége, ennek a NYIKHAJ BAGÁZSNAK a szerencséje, hogy módszeresen lefárasztották a 27 éve kantálló BAROMSÁGAIKKAL a társadalmat.
.
Nézzük csak MIT ÜVÖLTHETETT 1988-ban, mert ELVESZTETTE anno a pert!
.
------ Fekete Doboz dokumentum. Orbán múltja, jelenét szenvedjük.
www.youtube.com/watch?v=lhMEwD-uaLQ
.
----- Orbán Viktor véleménye a vele szembenállókról 1988-2014
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
.
Remélhetőleg eljön az idő, amikor a kizsigerelt, alattvalóvá silányított NÉPRÉTEG kitörli az alfelét a SUNYI MÓDON az országra erőltetett PÁRT ALAPTÖRVÉNYÜKKEL!
.
Eltűntek
.
---- Alaptörvény asztala
www.youtube.com/watch?v=ftJkKE96L-s
.
Úgy fog eltűnni ez a SZEKTA, mint ALAPTÖRVÉNY ASZTALA, hozzátéve, hogy ez még, ilyen kirakat politika még a Rákosi rendszerben sem fordulhatott volna elő, mert FŐ FELADATUK AZ ORSZÁG FELÉPÍTÉSE VOLT, ezeknek pedig a JAVAK SZÉTHORDÁSA az ILLEGITIM párt alaptörvényük szellemében!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.