Beindult a mozgósítás az Állami Számvevőszék által kirótt, példátlan büntetés után.

Csütörtök estétől péntek estig 1112 embertől összesen 8 970 094 forint pénzadomány érkezett a Jobbikhoz, miután a párt támogatásra tett közé felhívást.

A Jobbik azok után döntött az adománygyűjtés mellett, hogy az Állami Számvevőszék 660 milliós bírság megfizetésére kötelezte a pártot, ami kétségessé tette, hogy elindulhat-e egyáltalán a 2018-as választásokon.

Az ÁSZ szerint a Jobbik összesen 331 millió 660 ezer forint nem pénzbeli vagyoni hozzájárulást fogadott el jogi személyektől, amely a párttörvény 2014. január 1-jétől hatályos rendelkezései szerint tiltott, nem pénzbeli hozzájárulásnak minősül.

Az Állami Számvevőszék által kirótt, példátlan büntetés lehetséges következményeiről szóló elemzésünket itt olvashatja.

(HVG)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- a dakota beleharapott saját farkába...:D :D :D
Megütné a guta, ha a Soros is küldene nekik pénzt!
Hajrá...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Eladott Ország: Tudod, ezek előre gondolnak és már akkor kiépítik. mint ennél a szemét Orbánnál. Kádár agyalta ki ő kezdte bontogatni ennek a szemétnek a szárnyát.Melyik suliba kikkel, járjon kikkel barátkozhat kik lesznek a lakó társai a kollégiumba. Minden ki volt agyalva . Na ez mind ott nyalják egymást és szipolyoznak.
Megoldás,.- távcsöves és durr.
qxy
@gulyasgyula: Tudod, egy így van beállítva a választók a rosszak. Pedig eccer kiderűl hogy nincs is választás. mind kamu. Előre meg van minden. Tudod hogy a részeg politikus mennyi mindent kikotyog ha űberelni akarja a másikat? Kurva egy aljas söpredék mind.
gulyasgyula
@peterkelemen:... Én nem akarok senkivel vizázni de éppen ma a 19-órás ==H I R ==Tv //elenzéki // hiradóban monták hogy emelkedik a Fidesz népszerűsége ..Már ők is hazudnak ??? Ez nem éppen a kötél szorulássáról árulkodik ..
gulyasgyula
@qxy: ..Na ebben megint egyet értünk ..Sajnálom sok ember nem látja Orbánt nem azért akarja az ellenzék leváltani hogy nekünk szavazó ,adófizető polgárnak jót tehessenek ..S A J Á T M A G U N A K akarnak , pénz , hatalmat ez megy 27-éve most mitől lenne más ..Ráadásul minden új kormány úgy kezdi :: üres a kasza az előző kormány átvert bennünket ADÓT KELL EMELNI ..Ráadásul már most veszekednek a hatalmon ..Ennyi önjelölt miniszterelnök még soha nem volt ...A sok kispárból alakított koalició tényleg csődbe viszi az országot ..Nem vagyok fideszes se Orbán párti de míg nincs egy meggyőző politikus , komoly párt addig jobb ha marad az Orbán .. Ő nem mondhatja elköltöttem a pénz adót kell emelni ..Az se utolsó hogy a migránsokat is távol tartja az országtól ..Újabb 4 -évig Brüsszel NYUGAT EURÓPA belefullad a MIGRÁNSOKBAN ÉS KÉNYTELEN LESZ megállítani őket .. Addig az ellenzékben is kialakulhat egy hitelesnek számító erő aki a választóknak is tetszik , meg a fidesz pártiak is megkopnak ..Minden hatalom megbukik egyszer ..
qxy
@gulyasgyula: Mondom én a megoldást kérem. haza megyek, az Ukránnak ha adok 500 Eurót bárkit legyílkolász. Kell egy távcsöves pityu, oszt jónapot. Majd össze hívni a sok nyalókát.
.- Uraim, ki akar miniszter lenni? Sajnos aki volt így járt mert mélyre nyúlt . Na igaz azt nem garantálom hogy az utódára nem fognak oda figyelni mit csinál, Épp ezért saját érdekükbe csak azok jelentkezzenek aki becsületesen tudják az országot irányítani.Szerintem soha nem lenne Magyarországnak minisztere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.