A híres kritikus most sem hazudtolta meg önmagát. Puzsér Róbert egy hosszú írásban fejtette ki a véleményét Baukó Éva és Havas Henrik ügyéről. "Marton Lászlót megnyúzták, kicsontozták, kizsigerelték, és eltávolították a nyilvánosságból – hiszen rá vallott egy „áldozat". Most, hogy az „áldozat" nem a nagy méltóságú genderelit tagja, most, hogy nincs befolyása és kapcsolatrendszere a balliberális világban, most, hogy az „áldozat" egy valóságshow-hős, egy alkoholproblémás, ordenáré trashceleb, hirtelen eloszlik a női szolidaritás: nincs több #hiszünkneked, se #bátorvagy, nincs több pink testvériség. (...)"

Forrás: life.hu
Feltöltő: Eriksson
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Puzsér most is megmondja a tutit a maga kendőzetlen igazságérzetével.
kulabombaafityiszre
Puzsér azaz ember tipus akinek mindenről azért van véleménye,mert szerelmes a saját hangjába.
relatív
A mostanság annyira első helyre kerülő - és többnyire szexuális oldalra terelt, mert a média azt tudja a legjobban eladni - ' abúzus ' lényegében ( eltérő a végzetesen erőszakosság tartalmú estektől ) a hatalommal való visszaélés eseteiben üldözendő.

Mert azért - ismerjük el - az erőszak életünk része széles körben mindenki részéről !

Üldözésre mindenképpen a függő viszonyt - ez igen széleskörű lehet - kihasználó ( lássuk be ezt még a legszerényebb emberek IS elkövethetik ) hatalommal való visszaélést kel üldözni, megtorolni ' elfogulatlan ' törvénykezés során, és nem valamiféle ' boszorkányüldözés folyamán, ami viszont kontraproduktív IS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.