A Rétvári Bence nem kampányol, csak segít: a KDNP politikusa krumplit osztott a rászorulóknak Vácott, fejenként 10 kilót.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Ahogy látom csak távolba néz mint a dakota indián avagy nem találja a krumplit mert körülötte burgonyás zsákok vannak. tiszta szocializmus kettő dolgozik egy meg nézi Őket ? vagy ellenőrzi?
. Majd amikor 4- vagonnyit megpucolt Vácon máskép lát mindent
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Na akkor most egál van az ellopott pénzek, meg a krumpli osztás között ???
Szerintem ez is csak kampányfogás semmi egyéb !!!
Csizmás Kond
...elég olcsón akarják megvenni a szavazatokat...
lampa laz
Búzakalász 66 kft múlt héten válogatta ki a rohadt krumplit, amit az eximbank az adófizetők pénzén, szíjjas utasítására az ugandai kereskedőházon keresztül fölvásárolt mélyszarostól, h aztán spagettibence azt a nyomorgó magyar kisnyugdíjasok között kioszthassa.
csipetke
Hát,a krumpli még csak hagyján,a választás miatt megtesznek ezek mindent,(Hofi után szabadon-szopok,nyalok,gombot varrok),de hogy még az óvodás gyerekeket is belekeverik a játékaikba,az szomorú. A gyerek örül,hogy öltönyös ember is hozott valami csomagot,de ők szerencsére még nem tudják,hogy miért.
RonaGyuri
Sokan mondták, hogy segítenének?

Egy PR akció farvizére

A 444.hu számol be róla, hogy

coub.com/view/10h2bx

a derék Rétvári Bencus krumplit osztott Vácot, ahol várhatóan ő lesz „a Fidesz-KDNP egyéni választókerületi jelöltje”.
Hic & nunc nem sokadozom a vonatkozó előírások sorolásával, amit ezzel megsértett. Még csak azon sem poénkodom, hogy még csak nem is sajátját osztogatta. Engem az a mondat ragadott meg, hogy „sokan voltak akik jelezték, hogy szívesen segítenének, ha a Fidesz…”. Mi van??? Mégis kinek akartak segíteni???
Clavigo
"Az éhezés egy életforma ",,,by harrach... Az idézet nem pontos. Meg különben is..szimpla,határon belüli magyar a célközönség.Nekik-nekünk elég a krumpliosztás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.