Menetrend szerint közlekedő autóbusz gázolt halálra szombat reggel egy 37 éves férfit Gyöngyös közelében a Gyöngyöshalászba vezető úton.

A buszsofőr az ATV híradójának, azt mondta, hogy:

a sötét ruhás gyalogost egyáltalán nem vette észre.

Amikor a csattanást meghallotta ő és az utasok is azt gondolták, hogy defektet kaptak. Amikor kiszállt és hátrament, akkor vette észre a földön fekvő embert. 

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Forrás: ATV, Blikk

Címlapi kép: ATV Híradó

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@fekete: Ha vezetnél nem kérdeznél marhaságot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Horizont: Ismerem az utat jártam párszor arra igaz nappal, meg néha éjszaka, de még Gyhalász belterületén is hiánycikk a járda, nem csak a lakott területen kívül !!!
Vigyázz hogy mindig szigorúan a forgalommal szemben menjél mert akármilyen barom jön szemben, még az árok is jobb mint a baleset !!
cs.n.
@papa.49: Múltkor volt erre is egy baleset, sötétben, ködben, láthatósági mellény nélkül gyalogolt valaki az úton: www.beol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/elutottek-egy-gyalogost-helyszinen-eletet-vesztette-1061901/?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C6732109181
Nem csoda, ha nem vették észre. De azt nem értettem, miért az úton ment, mikor van ott bringaút végig, azon nem gázolták volna halálra. Talán stoppolni akart, de ezt már sose tudjuk meg.
papa.49
@cs.n.: melyik részen az elkerülőn, vagy már a 2x2 sávos részen ?
cs.n.
@papa.49: Gondolom, a 2x2 sávos részen, legalábbis a megfogalmazásból, meg ebből a térképrészletből ( www.gyulatelevizio.hu/2017/10/22/gyalogost-utott-el-egy-auto-gyula-es-bekescsaba-kozott/ ) úgy tűnik.
papa.49
@cs.n.: Valóban ott van kerékpárút, sőt több helyen még un. szerviz út is a főút mellett, jártam arra jó párszor ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.