A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen izzik a parázs a hamu alatt. Piricse, Ópályi, Boldva, Felsőzsolca, Gyöngyösoroszi után most itt van nekünk Sály. Vagyis megint bővült egy újabb északkelet-magyarországi faluval az a sor, amelynek kapcsán megjelent a sajtóban az a rettenetes mondat, hogy „kis híján megismétlődött az olaszliszkai lincselés”. És ehhez ma már elég egy közúti baleset, dühösen ordibáló cigányok, meg egy pofon. Vagy kettő. Esetleg egy „ganéj cikk”. És persze egy falu, ahol izzik a parázs a hamu alatt.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Magyarország is egy nagy falu,

ahol nem csak izzik a parázs a hamu alatt, de mértes fújatóval táplálják is

Az mno.hu mai vezető írása ’ „Hát tisztára sokkban voltak!” – Majdnem Olaszliszka Sályon’ igencsak elgondolkodtató írás. S nem csak azért, mert igazából a primitív emberek primitív reakciói kategóriájában helyezi az eseményt. Azzal most ne foglakozzunk, hogy az általa sorjázott esetek nem csak „eredményükben” térnek el a névadó Olaszliszka-itól.
Meg kell jegyezzem, hogy belegondolva az igazi párhuzam ártunk és qurmányunk Soros-kampányával lehető meg, főleg ha belegondolunk az az által szított parázsba! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Azért érdekes emberke vagy te...egy szimpla cigány létformából igyekszel párhuzamot vonni a soros kampánnyal???Mellesleg az hogy a többi eset nem lett Olaszliszka,az nem a cigókon múlott!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.