Izzóbb bosszúvágy tombol Orbán Viktor lelkében, mint ahogy ezt bárki is gondolta eddig. Talán erős szavak ezek, de azok után, amit a Jobbik kivégzése érdekében az Állami Számvevőszékkel elvégeztetett, még a Fidesz hívei is meglepődtek. Eddig sokan gondolták ugyanis, hogy Orbán úgymond „tökös gyerek”, ám mostani húzása arról árulkodik, semmitől sem fél jobban, minthogy nyílt csatába kelljen valakivel bocsátkoznia. Orbán ugyanakkor nem közvetlenül a Jobbiktól tart, hanem a mögötte álló egykori baráttól, Simicska Lajostól. Egy biztos, Orbán Viktor végleg bebizonyította, hogy kicsinyes és bosszúálló politikus, aki nem képes túllépni a saját árnyékán.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Béla333: Ha lenne is...a lömöpö. akkor is külön tüntetne,,nem igaz Beééjlám? A " forgatókönyvet " előre lepacsizva Orbán elvtárssal...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Lesz tüntetés Orbán és az ÁSZ aljas lépése ellen?
Clavigo
@Béla333: Ha lenne is...a lömöpö. akkor is külön tüntetne,,nem igaz Beééjlám? A " forgatókönyvet " előre lepacsizva Orbán elvtárssal...
kereső
@Clavigo: majd, ha jobbik tüntet Tátraiért,Császy Zsoltért, és visszavonja szavazatát a Czeglédy ügyben hozott parlamenti határozat hozatalnál.Akkor ,talán akkor elhiszem aggódásukat a jogállamért és a demokráciáért.Vagy ennek csak akkor van itt az ideje, amikor őket testközelből érinti/sujtja orbán=fidesz aljassága.
gulyasgyula
@Béla333: ..Szerintem nem ..Az idősebbek elvannak a fiatalok nagyrészét nem érdekli a politikusok hatalomért folytatott harca ..Jól érzik magukat ki itthon ki külföldön ..Telle van velük a Wellness szállók ,fürdők tapasztalatból látom tudom ..Különbem a jelenlegi politikai élet olyan zavaros hogy akinek nincs Orbán fóbiája meg se próbálja megérteni ..Ez a hatalomért folyó harc ki -kivel -ki kit támogat kivel áll össze stb nevetséges ..
gulyasgyula
@Béla333: ...Ja még annyit kritika van bőven de a lényegről egy ellenzéki párt se beszél ...A mindenkit érintő kérdés HOGY OLDANÁK MEG A B É R E M L É S T .??? A szakmunkás kérdést ,az egészségügyet az oktatást stb ..Honnan vennének pénz hozzá ??? Na ha ilyen téma lenne odafigyelnének rá az érintettek de hogy le kell váltani Orbánt arról majd a választáskor döntenek ..Az önjelölt miniszterelnökökből már annyi van hogy Dunát lehet velük rekeszteni ..
dr. prédikátor
A cigus fecalicus egy jellemtelen aljas geci!beszart a jobbiktól de nagyon!!!nem vagyok jobbikos de drukkolok Vonának.Remélem megszívatja ezt a korcs patkányt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.