Bombaként robbant Balog Zoltán kijelentése, miszerint “Magyarország abban a helyzetben van, hogy segíteni tud”. Magyarország végre gazdaságilag és emberileg is abban a helyzetben van, hogy segíteni tud – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Tolentinóból az MTI-nek azzal kapcsolatban, hogy az olaszországi városban felavatták a Magyarország segítségével helyreállított templomot.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A misebor olyan, mint a kábszer, hülyét csinál a marhából!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
balog páter!
Mutassak neked néhány helyet, ahol nemhogy nem szűnt meg a szegénység,
de ÉHEZNEK AZ EMBEREK!!!
kereső
Semmi nem fontos,csak a látszat !/patyomkin/ fenntartása,mármint hogy ők kormányoznak.Pedig ,egy nagy fenét.Ezért a sok-sok hazugság.Ehhez meg megkapják a parlamenti pártok közreműködését.
peterkelemen
A legközelebbi helyszín hol lesz ahonnan Balogh bejelntkezik? Vietnám? Ja igen, emrt ott meg kórházat építünk. Ejnye-bejnye nem kell a vietnámi népnek stadion.
kissé felnőttem
bölcsek bölcse ostobaság amivel téped a szádat megver az Isten ezért várd ki.
Nessy
Ennyire félnek az utolsó ítélettől hazánk "nagyjai"?
Pénzelik a klérust, templomokat hamarabb felújítanak, mint egy iskolát, szociális otthont, rendelőt. És hogy lássák nekünk milyen jól megy a határokon túl is építenek, felújítanak templomot, iskolát. Természetesen közpénzből!
Tapintatosan közlöm, hogy Isten nem megvásárolható!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.