Szinte nap nem telt el az elmúlt hetekben, hogy ne születtek volna hírek arról: a vasárnapi solymári időközi önkormányzati képviselő választásra sikerült összehozni a minden eddiginél szélesebb körű, nagy ellenzéki együttműködést. A solymári 6-os választókerületben azért tartanak időközi önkormányzati választást, mivel az országgyűlési képviselővé vált KDNP-s Gaal Gergely lemondott az önkormányzati képviselői mandátumáról. Hárman indulnak a képviselői posztért: Dalos Attila - Fidesz-KDNP Kárpáti Zsuzsa - független Pálmai Ferenc - Munkáspárt A független jelölt, Kárpáti Zsuzsanna solymári, eredetileg vegyész és közgazdász, de fotóriporter és korántsem mellesleg négygyermekes családanya is. November közepén öt ellenzék párt közölte (DK, Együtt, LMP, MSZP, Párbeszéd), hogy Kárpátit támogatja. Ebben az önkormányzati választókerületben tehát még a közösködést nem vállaló LMP is beállt az összefogásba. Sőt, néhány héttel, s némi huzavonával később a Momentum Mozgalom is...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Béla!
Hol vagy?
Miért nem alázod a patás Gyurcsányt és a többi ellenzéki pártot?
Mi történt?
koszpeko
Béla!
Hol vagy?
Miért nem alázod a patás Gyurcsányt és a többi ellenzéki pártot?
Mi történt?
Jozefina
Úgy gondolom Budapesten kívül a pártok ismerik és értik egymást!!! Ez a nagy "harc" csak az országos vezetőségekben zajlik, amit nekik is észre kellene venniük végre!!!
bencemacska
@Jozefina: ma, 10:28
Azért csatlakozott a Momentum és az LMP, mert,
- nem kerül egy fillérjükbe sem, nem kell kampányolni,
- jó pontot lehet szerezni, hogy ők kompromisszumkészek,
-lehet kérni cserébe szívességet.
koszpeko
@bencemacska: A Pest-megyei 9.sz. választó körzetben pl. leszarta a helyi M.Sz.P. szervezet Botka akaratát amikor azt mondta,hogy Gyurcsányból nem kér.
Maximális együttműködés van köztük.
Tényleg más a vidéki hozzáállás.
bencemacska
@durbincs: Szerintem ők még egymás szagát sem viselik el! Azért megy csodaszámba a mostani csatlakozásuk!
bencemacska
@koszpeko: ma, 15:27
Azért ott sem fenékig tejfel.
Emlékezz Dunaújvárosra, ahol a gyilkosságban való részvételért elítélt helyére választottak önk.-i képviselőt! Az MSZP nem tartotta be a megállapodást. Ha nem indít ellenjelöltet, simán verik a fideszest.
Debrecenben megismételték a hülyeségüket!
Már én is kezdem elhinni, hogy csak a Fidesz tartja őket egyben. Tőlük nem fél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.