Azt sem cáfolták, hogy a miniszterelnöknek vagy családtagjainak van svájci bankszámlája. Továbbra sem ad felvilágosítást a Miniszterelnöki Kabinetiroda Orbán Viktor titokzatos svájci útjairól. Szabó Tímea érdeklődött arról, hogy a kormányfő miről tárgyalt az alpesi országban a NOB vezetőivel és a kazah elnökkel. A független képviselő azt tartotta gyanúsnak, hogy a hasonló találkozókról rendszeresen beszámol az állami sajtó, a két útról viszont nem jelent meg semmi. Szabó arról is kérdezett, hogy a miniszterelnöknek vagy családtagjainak van-e svájci bankszámlájuk vagy olyan cégük, amely ott tartja a pénzét. Orbán Viktor helyett Dömötör Csaba válaszolt – a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint a kormányfő vagyonnyilatkozatában minden benne van, az utakkal kapcsolatos adatok pedig nyilvánosak.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ez a Dömötör nevű mócsing,,egy ütni való pofa.
Zeta
Nekössön háttéralkut.
Egy olimpiai rendezésről, egy újabb kiadatástól.
kokopelli
..lehet,hogy beszáll a "schwejzi sapka" import szektorba?
peterkelemen
Logikus, hogy a titkos bankszámláit egyengette. Többek között ott vannak még további súlyos lopott milliárdok.
Eladott Ország
Azok is loptak, hangzik a cáfolhatatlan érv. Ez minden kormány esetében elhangzik és minden
alkalommal igaz is. A kérdés csak az, kormányváltás esetén miért is nem buknak ki az előző
politikai elit viselt dolgai? Hát kérem azért, amiért Simicska Lajosra sem szállt rá a
nyomozóhatóság a mai napig, de ha rászállna is, véletlenül sem találna bizonyítékot akkor sem. Egymást védik, miközben egymás tökét szorongatják. Pontosan tudják egymásról a gennyes részleteket, de nem buktatják le a másikat, mert egyrészt egyszer neked, egyszer nekem, vagy érthetőbben: nem borítom a bilit és egy újabb politikai fordulat esetén számítok arra, hogy te sem borítod a bilit. Másrészt azt is tudják, hogy a másik fél mit tud, vagy mit tudhat. Márpedig ha egy bukott ember elkezd beszélni, akkor olyan dolgok is napvilágra kerülnek, amit sem a most korrupt, sem a múltban korrupt, sem pedig a jövőben korrupcióra készülő párt, kormány, politikus nem akar. Ennyi.
Eladott Ország
Izlandon a kormányfő és kedves felesége viselt ügyeire derült fény, néhány órán belül az ország lakosságának nagy része az utcán volt és követelik az üzleti szellemű kormányfő, ráadásul a belügyminiszter és a pénzügyminiszter azonnali távozását. Mivel az egész országban alig több, mint 300 ezer ember él, hamar összejön nekik a teljes összefogás.
Mi kicsit többen vagyunk (még) háromszázezernél, de nem lenne baj, ha lassan kezdenénk mi is ébredezni. Illetve azok, akik elszántan szenderegnek. Egyáltalán nem természetes és nem normális dolog az, ha az éppen regnáló kormányok éppen hatalmon lévő tagjainak családtagjai, rokonai, fodrászai, gázszerelői, kutyái, szomszédai, barátai nyernek minden pályázatot, ők kapnak minden megbízást, minden zsíros állást, de aki nem, az is
fénysebességgel gazdagodik. Az ilyen gazdagodás hátterében korrupció van, nem lottó ötös. A
korrupt politikus nem csak az ellenzéki szavazóktól lop. Mindenkitől. Ebben az országban senkinek nem egészen tiszta a szénája, vagyis vajas a fülük mögött, előtt, stb. függetlenül pártállástól, családi, egészségi, stb. állapottól. Az nem hazaárulás, ha a polgárok számon kérik a politikusaikon, hogy honnan ez a sok pénz, kisapám? Ez normális, természetes dolog. Nem függ attól, hogy éppen melyik oldal rabol, sumákol, gerinctelenkedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.