Hornung Ágnes szerint majd akkor válik bevétellé az átvett pénztári vagyon, amikor az érintettek nyugdíjba vonulnak. Csakhogy a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap vagyonát már három éve feléltük. Csak statisztikai kategória – lényegében így foglalható össze az a válasz, amit a szocialista Korózs Lajosnak válaszolt a Nemzetgazdasági Minisztérium a még mindig nyilvántartott magánnyugdíjpénztári átlépés során keletkezett állami tartozásról. Mint az államtitkár asszony írja, az összeg egy „lényegében elhatárolt bevételt” jelent, nyilvántartása pedig „egy statisztikai kategória”, amely azt jelenti, hogy a magánnyugdíjpénztáraktól átvett vagyont az átlépők számára a nyugdíjfizetése keretében,annak jogosultsági idejében és összege szerint használja. Hornung államtitkár asszony válaszában még ennél is tovább ment. Ahogy fogalmaz, azért kell „elhatárolt bevételként” feltüntetni, hogybevételi forrásként akkortól lehessen folyamatosan számításba venni, amikor az érintett állampolgári kör...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Jajjj és hova lett a kuszafogú kiflicsücsök naccsssssága ???
peterkelemen
A manyupot is lenyúlták ezek az aljas gazemberek, de ha kell erővel fogjuk visszavenni. Teljes vagyonelkobzásban fognak részesülni a fideSS tagjai + börtön hosszú évekre kivéve ha megindul a nép, mert akkor élve már nem fogják megúszni.
kokopelli
@volvós: "szenátor-asszony"... kéremszépen! Adjunk a formára,mert ha nem akkor
a fal adja nekünk a másikat! Okay?..;-)
Pathfinder
A probléma ott van, hogy évek óta olvasom, mi lesz "ha megindul a nép"... Hát nem indul! Ül otthon a fotelban egy sör társaságában és a weben fenyegetőzik, a vezér és bandája pedig jókat röhög rajta, vagy még azt sem... egyszerűen lesz..ják, mert megtehetik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.