Nagycsaládos és hátrányos helyzetben lévő, illetve jó tanuló kisgyermeket hívtak meg a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai filmvetítésre. A kígyózó sorokban érkező ötszáz gyermek a Mikulás Karácsonyra családi vígjátékot kapta ajándékba.

Megható: bohócdoktorok vittek moziba ötszáz gyermeket

Fotó: Karitáció Alapítvány

A jótékonysági eseményen a jegyeket maguk a bohócdoktorok szedték. Minden résztvevő befelé menet csokoládét és szaloncukrot is kapott. A 2008 óta sikeresen működtetett bohócdoktor mozgalom a kórházi – gyógyítást segítő együttműködések mellett kulturális és szociális segítő rendezvényeket is szervez. A mozifilm vetítés elsődleges célja az örömszerzés és az ünnepek előtti időszakra hangolás volt. A mozizásra mosolygós és vidám gyerekek érkeztek, a jótékonysági program nagy sikert aratott.

Megható: bohócdoktorok vittek moziba ötszáz gyermeket

Fotó: Karitáció Alapítvány

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Igazán szép kezdeményezés ez tőlük!!! Nagyon megható ezeknek az embereknek a gyermekekért tett egész éves munkája! Ők nem kampányból, érdekből, hanem szilárd meggyőződésükből próbálják, a betegség okozta félelmeket, feszültségeket oldani a kis betegekben...Nagyon nemes cselekedet, hatalmas köszönet illeti őket érte!
Clavigo
@Mirabilis: Szerintem be fogják őket is tiltani..
justhpeter
Ugye Balog, te isten mocskos papja, ezekre a civilekre sincs szükség ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.