Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen az MSZP friss miniszterelnökjelöltje nyíltan megmondja, hogy jobb lett volna, ha egyáltalán nem indul a kormányfői posztért. Egész pontosan azt mondja, hogy "A faszért hagytam magam rábeszélni erre".

Karácsony Gergely őszinte volt: "A f***rt hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre"

Fotó: Illyés Tibor/MTI

Persze túlzás lenne őszödi beszéd szintű felvételnek minősíteni egy rejtélyes blogon megjelent dokumentumot, hiszen aki egy picit is ismeri a baloldali politikai szubkultúrát, eddig is tudta, hogy Karácsonynak nem sok kedve van a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltségéhez. Ugyanakkor ezt más megvilágításba helyezi, hogy most már az MSZP jelöltségét is vállalja.

Egész pontosan ez hangzik el a kiszivárgott hangfelvételen

Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő állásom, ami önmagában egy kib****** politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok."

Forrás: Index.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Megindultak Karácsony ellen is. Karaktergyilkosság indult habonyi, orbáni módon.
Karácsony meg ne beszéljen senki előtt soha így. Tanulják már meg, hogy senkiben nem lehet megbízni. Szomorú, de ilyen világban élünk. Kösz orbi...
Drukkolok Karácsonynak, jó fej.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@JAJMÁR: A választási törvény megváltoztatása.
JAJMÁR
@justhpeter: persze, de milyenre? ēs amt mēg a fityisz is hajlandô
Akàr a kormànyvàltàs igēnye. Mind akarja, de hogyan ēs főleg kik...csak a szöveg. blablabla !
Nehēz, amìg a sajàt pecsenyējēvel van mind elfoglalva.
Eladott Ország
@magyarbakancs: tegnap, 10:14, Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más.
Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örök érvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára.
bence
Nagyon szimpatikus ! Gondolkodás nélkül rámerném bízni az ország vezetését ! Drukkolok neki !
Veleda
Kendőzetlenül őszinte beszéd. A többiek is követhetnék a példáját.
csipetke
Ne legyünk álszentek!Szerintem nagyon kevés ember van,aki időnként,bizonyos helyzetekben nem mond valami cifrát.Na és?Nekem épp ettől emberi.Afféle "mi kutyánk kölyke".Ez a többségnek bejön.Szebeni Istvánt egy ilyen elszólásért rúgták ki a nemtommelyik csatornától,úgy sajnáltam,hogy pár keresetlen szó miatt munkanélküli lett.Asszem most a tv2-n van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél