Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen az MSZP friss miniszterelnökjelöltje nyíltan megmondja, hogy jobb lett volna, ha egyáltalán nem indul a kormányfői posztért. Egész pontosan azt mondja, hogy "A faszért hagytam magam rábeszélni erre".

Karácsony Gergely őszinte volt: "A f***rt hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre"

Fotó: Illyés Tibor/MTI

Persze túlzás lenne őszödi beszéd szintű felvételnek minősíteni egy rejtélyes blogon megjelent dokumentumot, hiszen aki egy picit is ismeri a baloldali politikai szubkultúrát, eddig is tudta, hogy Karácsonynak nem sok kedve van a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltségéhez. Ugyanakkor ezt más megvilágításba helyezi, hogy most már az MSZP jelöltségét is vállalja.

Egész pontosan ez hangzik el a kiszivárgott hangfelvételen

Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő állásom, ami önmagában egy kib****** politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok."

Forrás: Index.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@JAJMÁR: A választási törvény megváltoztatása.
JAJMÁR
@justhpeter: persze, de milyenre? ēs amt mēg a fityisz is hajlandô
Akàr a kormànyvàltàs igēnye. Mind akarja, de hogyan ēs főleg kik...csak a szöveg. blablabla !
Nehēz, amìg a sajàt pecsenyējēvel van mind elfoglalva.
Eladott Ország
@magyarbakancs: tegnap, 10:14, Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más.
Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örök érvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára.
bence
Nagyon szimpatikus ! Gondolkodás nélkül rámerném bízni az ország vezetését ! Drukkolok neki !
Veleda
Kendőzetlenül őszinte beszéd. A többiek is követhetnék a példáját.
csipetke
Ne legyünk álszentek!Szerintem nagyon kevés ember van,aki időnként,bizonyos helyzetekben nem mond valami cifrát.Na és?Nekem épp ettől emberi.Afféle "mi kutyánk kölyke".Ez a többségnek bejön.Szebeni Istvánt egy ilyen elszólásért rúgták ki a nemtommelyik csatornától,úgy sajnáltam,hogy pár keresetlen szó miatt munkanélküli lett.Asszem most a tv2-n van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.