Magyarország meglehetősen aggasztó irányt vett, a jogállamiság szempontjából megroppant, amely fokozott korrupcióval párosul. Ez egy olyan toxikus kombináció, amiből lehet, hogy önerőnkből ki sem tudunk jönni - hangzott el a Transparency International Magyarország konferenciáján.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@Horizont: Igen tudom, hogy nem lesz egyszerű...
Ez kifogja nyírni az ellenzéket mire választás lesz!
- csak azt nem értem, hogy nem lehet semmit sem tenni ellene? - nézik szótlanul, mert amit tesznek is az nagyon kevés!
Eladott Ország
Az országot lényegében egy személyben uraló miniszterelnök nem akar tudomást venni arról,
ami ma hazánkban van. Kinyilatkoztatásaiban a ragyogó jelenről és a még fényesebb jövőről
beszél. Ha hiszi amit mond akkor azért, ha pedig tisztában van azzal, hogy nem a való világról
beszél, akkor pedig azért alkalmatlan arra, hogy az ország első embere legyen. Aki képes arra,
hogy szemrebbenés nélkül beszéljen Magyarországról, mint a földi mennyországról, az mindenre képes lehet. Vajon meddig lesz Magyarország a délibábok országa?
Azt hiszem, ez benne lesz a történelemben: Ilyen mocskos, korrupt, hazug kormánya még soha nem volt hazánknak egészen Szent Istvánig visszamenőleg! Bojkott, utcára, szó sem lehet 2018-ban szavazásról! Ezek ellen a szarházik ellen csak ez lesz az egyetlen járható út!
Eladott Ország
Gyáva szarok vagytok, korrupt tolvajok is vagytok, ráadásul tehetségtelen és erkölcstelen csürhe is vagytok. Abból éltek hetedik éve, hogy árkokat ástok az ország lakói között és a saját aggkorú választóitok háta mögül óbégattok. Szegény mártírok, akiket elnyomnak a rohadék liberálisok – ha ennyire a mocskos libsik vannak hatalmon, akkor az nem azt jelenti, hogy a többség ezt akarja? hülyegyerek -, akik még mindig csak az elmúlt hét év előtti elmúlt nyolc évre tudtok hivatkozni, akik hazugságokra, hamis statisztikákra, fizetett hívekre, megvásárolt médiára szorultok. A fanatizálható, a szocializmus hazugságaiból, erős vezetőbe való csimpaszkodásból kigyógyulni képtelen, önmagáért és az életéért felelősséget vállalni gyáva ostobák háta mögött lappangtok évek óta. A vallást, a hitet meg úgy toljátok magatok előtt, mint egy ócska hóekét. Igen, el kell benneteket takarítani, a rokonságotokat is, a pártkatonáitokat is, a bérnyaloncaitokat is. Le kell bontani ezt a szart, amit ide gányoltatok, be kell temetni az árkokat, meg kell erősíteni a demokráciát, a gazdaságot és a polgári öntudatot. És nem, ehhez nem kell feltétlenül baloldali kormány, jobboldali kormány tökéletesen jó (ti soha nem voltatok azok), de még jobb egy jobb-bal koalíció, hogy mindenki hozzátehesse azt, ami legjobb része. És rohadtul nem MSZP-Fidesz koalícióra gondolok. Ennek az országnak újjá kell születnie, mert ebből, amit mostanra összehordtatok, már nem lehet építkezni. Meg nem is érdemes, mert ami most van úgy szar ahogy van.
anka
@Horizont: Igazad van, de HA el is vesztené a választást nem adná át, mert csak akkor kezdődne igazán a harc a hatalomért! - nem hiába fegyverkezik az előre...
kokopelli
@anka: akinek az erkölcsi szinje a "bányászbéka valaga alatt" van,annak nincsenek
skrupulusai! A sarokbaszorított görény és a patkány is támad,mert mit veszíthet? Ha
elkapják úgyis annyi nekik! "All in", mindent egy lapra,ha esélytelen is,mert az utolsó
blöff is bejöhet!
Eladott Ország
@anka: Bizony nehéz lesz ettől a csúti patkánytól megszabadulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.