Nem sokkal azután, hogy Molnár Gyula ráutaló magatartást tanúsított a hírrel kapcsolatban, miszerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje Karácsony Gergely, rögtön kikerült a Karácsony Gergely és ami mögötte van blogoldalra-ra az alábbi felvétel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Kár volt bejelenteni, eddig őt nem bántották...Váradi András, Vona, Botka, Hadházi, Czeglédy, meg a többi ellenzéki politikus sorsára jutott ő is! Nagyon átlátszó a kormánypártok stratégiája!!!Lejárató kampány, feljelentés, börtön minden ellenzéki politikusra...Ez a jól bevált receptjük!
bencemacska
@Cicamama55: ma, 17:15
De hát Karácsonyi egy értelmes ember4 Hogyan mászhatott bele ilyen hülye csapdába?
Már a ME jelölöltség is hülye ötlet volt egy 1 %-os párttól!
Most meg az MSZP-vel még mélyebbre mászott!!!
nevemnick
Iam.: ,,Mükszik a Rákosi-Kádár szintű besúgó rendszer - nesze neked Magyarország.
Köszi fitymasz, még szerencse, hogy a Gorkij Autógyár megszűnt, ezáltal nem cirkálnak éjszakánként a fekete Pobedák... de majd lesznek Audik."
Cicamama55
@bencemacska: Az én szememben mindentől függetlenül a mai politikusok közül a legmegbízhatóbb ember Karácsony Gergely, s ettől az álláspontomtól egy újsághír sem fog eltántorítani! Az sem, hogy pár százalékos párt állt mögötte. Na most sem duzzadt az fel annyira, hogy rettegni kellene a Fidesznek, de mégis léptek azonnal! Az MSZP számomra nem jelent semmit, onnan már nagyon régen megjöttem. Én csak egyes személyekben bízok. Az a baj, hogy elég nagy szórásban vannak, nem egy pártban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.